BIZTONSÁG, TISZTESSÉG, EMPÁTIA

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság állomány táblája a megyei főkapitány által megküldött levélből, nem igazán derült ki. Hol, és milyen állomány tábla van akkor most életbe és azt se, hogy pontosan hol talalálható az igazi.

GYŐR- MOSON- SOPRON MEGYEI RENDŐR-FŐKAPIT ÁNYSÁG VEZETŐJE

Szám:08000-101/960-119/2009.szü

RENDÉSZETI ÉS KÖZIGAZGATÁSI DOLGOZÓK SZAKSZERVEZETE

GYŐRI TAGSZERVEZETE

ELNÖKE

Kiss Sándor Úr részére

Győr

Tisztelt Elnök úr!

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság 2009. november 16-tól hatályos állománytáblájával, illetve a hozzá kapcsolódó személyzeti intézkedésekkel szemben benyújtott beadványát illetően az alábbiakról tájékoztatom:

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság állomány táblája az Országos Rendőr-főkapitányságon 2009. szeptember 14-én megtartott Humánszolgálatvezetői értekezleten került átadásra azzal, hogya hozzá kapcsolódó személyzeti intézkedéseket a jogszabályokban meghatározottak szerint maradéktalanul kezdjük meg. Az állomány táblával illetve a hozzá kapcsolódó 26868/33/2009.ált. sz. átirattal együtt meg kaptuk az Országos Rendőrfőkapitány Úr előterjesztését a Rendőrség állományában más munkáltató státuszának felhasználásával történő foglalkoztatás megszűntetésének végrehajtását szolgáló szervezési intézkedésekre.

Az új szervezési állomány tábla a SZENYOR for WINDOWS számítógépes személyügyi nyilvántartó rendszerben az Országos Rendőr-főkapitányság által átvezetésre került.

Tájékoztatom, hogy a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság eredeti állomány tábláját az Országos Rendőrfőkapitány Úr jóváhagyását igazoló aláírással a kiadó szervnél /Országos Rendőr-főkapitányság, Humánigazgatási Szolgálat / megtekintheti.

A főkapitányság állomány táblája a 19/2008. (IX.18) IRM rendelet 2. §. (7) alpontjában foglaltaknak megfelelően került jóváhagyásra, a munkáltató nem követett el jog sértést, ezért a Rendészeti és Közigazgatási Dolgozók Szakszervezete által benyújtott beadványt nem tudjuk elfogadni kifogásként.

DR. SZÁBADFI

ÁRPÁD r. ddtbk.

rendőrségi főtanácsos

megyei rendőr-főkapitány

Egy hozzászólás ehhez - Na akkor hol mi van?!

  1. Gábor mondta:

    Néhány gondolat…

    idézem:A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság állomány táblája az Országos Rendőr-főkapitányságon 2009. szeptember 14-én megtartott Humánszolgálatvezetői értekezleten került átadásra…(KINEK ADTÁK ÁT?HA A MAI NAPIG idézem:az Országos Rendőrfőkapitány Úr jóváhagyását igazoló aláírással a kiadó szervnél /Országos Rendőr-főkapitányság, Humánigazgatási Szolgálat / megtekintheti.
    továbbá: Milyen jogszabályok szerint kell megkezdeni az intézkedéseket? esetleg a 70/2007-es(XII.29)IRM rendelet figyelembe vételével?
    Tudni lehet, hogy ki igazolta az Országos Rendőrfőkapitány Úr jóváhagyását az aláírásával? Esetleg az IRM. miniszter Úr? :)
    Az eredeti állománytábla egyezik az eredetivel?Melyik az eredeti?Ki és Mikor állította össze? (idézem:a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság eredeti állomány tábláját…)

    no komment…szerintem

Mondja el véleményét!

Moderációs irányelvek!

Komment írásához bejelentkezés szükséges.