BIZTONSÁG, TISZTESSÉG, EMPÁTIA

Négy szakszervezet tüntet a Parlament előtt

Tavasszal már tüntettek, szeptemberben újra kezdik.

Budapest – Demonstrációt szervez négy szakszervezet szeptember 12-ére, az őszi ülésszak első napjára a Parlament elé, hogy tiltakozzanak a kormány munkavállalókat érintő eddigi, és tervezett intézkedései ellen.

Az Autonóm Szakszervezetek Szövetsége, az Értelmiségi Szakszervezeti Tömörülés, a Magyar Szakszervezetek Országos Szövetsége és a Szakszervezetek Együttműködési Fóruma közleményében hangsúlyozza: az elmúlt egy évben a parlament sorozatban hozta azokat a döntéseket, amelyek súlyos hátrányt okoztak a magyar munkavállalóknak és családjaiknak.

Példaként említik a személyi jövedelemadó “igazságtalanságot és aránytalanságot okozó” bevezetését, amelynek következményei mára már a gazdaságban is jelentkeznek. Az új Munka törvénykönyvére utalva az érdekképviseletek megjegyzik: az őszi ülésszakon a kormány azt tervezi, hogy  új törvényt “kényszerít” a munka világára.

A szakszervezetek amiatt is demonstrálnak, hogy a kormány “megtagadta” az országos szintű, háromoldalú tárgyalásokat a munkavállalói és munkáltatói érdekképviseletekkel, valamint “el akarja lehetetleníteni” a helyi szintű érdekvédelmi munkát, és magukat a szakszervezeteket – olvasható a közleményben.

http://nepszava.com/2011/08/magyarorszag/negy-szakszervezet-tuntet-a-parlament-elott.html

 

2 hozzászólás ehhez - Négy szakszervezet tüntet a Parlament előtt

  1. karpati mondta:

    Kérdés! – az Értelmiségi Szakszervezetekhez tartoznak a pedagógusok?

    Ha igen, akkor biztosan Ők is csatlakoznak a szeptemberi demonstrációhoz, ugyanis nem lehet egy NÉPNEMZETI TANÉVET „hoffmann” meséivel kezdeni…

    Anyósom most egyetért velem, mert nagyon fél, hogy a heljesirassi hibájjit nem lyavittom kia mekhamisított önéletralyzábe…

    Jaajjj! – A drága mama aszonta, hogy aszonták nekijje, hogy KÉZZEL kell írni az önéletrajzot, de nem fog…

    Felvilágosítottam, hogy próbálja inkább golyóstollal…

  2. karpati mondta:

    Ideges lett a “drága Mama”, aki az Anyósom is egyben, mert méltatlannak tartja a demonstrációt a kimagaslóan jó GDP növekedés miatt.

    Az alábbiakat teljes képtelenségnek tartja.

    A magyar gazdaság lényegében leállt az elhibázott (16%) adórendszer miatt, ezért a BELSŐ fogyasztás a „várt” (hazudott) emelkedés helyett legfeljebb stagnál, de inkább visszaesett a lakosság eladósodása miatt.

    Anyós kérdezte asztathogy mijjért? – Mondtam nekijje, hogy sema szijggyártó, sema selmeccigabi, sema orbán, sematöbbi millilyomos nem vesz egy szál kalbássza senem többet a kölkeiknek, mint ahogyan énsenem a salyát kölkemnek.

    Mama, ne idegűjjön má itten! – Mijé, mijé!? – Azé mer NEM FÉR TÖBB népnemzeti stikkszalámi vagy lilatehén csokis tejszínes epres nokedli A BELÜKBE…, – azé…! – nahát!

    A korábbi illatos komenista (jelenleg cideces) rokonyok a havi 100-120 ezres többletjövedelmüket már össze”kuporgatták” és belső fogyasztásra kezdték forditani, viszont az alcsutdoboz vármegye táblát elhagyva röktön rákanyarottak a Göteborgi vagy a Londoni útra. Volt aki egyenesen a Horvát tenDerpart irányába fordult 14 milliós ótójjával NYARALNI: – tehát a miénk az EU kétharmada is címszó alatt növelték a magyarországi BELSŐ FOGYASZTÁST…! – Ők a 16%-os adóval jól jártak, tehát 5-10 % át képezik a teljes lakosságnak, de szerintem mindenki TÖBBET visz HAZA, csak még nem jól láttya a tényeketitten. – „nem a zsömle kicsi, hanem a pofátok nagy”, tehát a pénz nem kevesebb, hanem a pénztárcátok nagyobb: – mondta viktátorunk és anyósom is.

    Az anyósnak vettem is próbából (megértetés elősegítésileg) egy 2 számmal kisebb cipőt és mondtam nekijje, hogy mama…! – A cipője nem szorít, tehát ez nem megszorítás, HANEM MEGÚJÍTOM A BÜTYKÖSÚJJÁT…, úgyhogy Qss, mert a viktorék esztet mondták 2/3-ilag elrendelve …

    Az előző kormány gazdaságpolitikája az nem vezetett sehová, ezért most NINCS és NEM IS LESZ +szorítás. A magánnyugdíj-pénztári vagyon SEM ELVONÁS, hanem a nyugdíjrendszer megújítása, ugyanúgy mint ahogyan a két számmal kisebb cipő sem szorít, csak megújítja a lábat… – Nahát!

    Jaaa! A rokonyok a többletjövedelmükből hazafelé jövet „tsopingútak” egyet. Wien elnevezésű ungarische kleinedorfban vettek 4 lapos tet…, illetve tokot topot, 2 bL@zmeg tévét, meg sok ócsó műszaki zikket még auch. – Gyärikek kitoporzékúták csóró szülőktű a nyaralás végin, mikor má allig-allig vót konyhapénzükse is…

    Mi a 90%, akik még nem tudjuk, hogy mennyire jól jártunk, viszont Bivalyherélnéden a vellnexes (velorexes) bőregeres-békás-taknyos-tóba, meg a matyócsitsutdobozi kubikusbányató camping lágerében 5csillagilag lukcusúhatunk dorbéz-nyarlva…

    Az alcsutdobozi által meghirdetett „bürokráciacsökkentés” meg a folytatódó tömeges elbocsátásokat jelenti és a kirúgottak helyére felvett dupla számú részmunkaidős (4 órás) foglalkoztatással duplázódik a foglalkoztatottak száma…

    Tudjátok kedves 20árkáim asztat, hogy a foglalkoztatottak számának növelése nem azonos a munkahelyek számának növekedésével?!?

    A foglalkoztatottak számszaki „növekvése” nem jelenti azt, hogy a kormány egyetlen új munkahelyet is teremtett volna.

    A beígért 1 millió munkahelyre vonatkozó bármely kérdés esetén nem véletlenül beszélnek a foglalkoztatottak számának emelkedéséről…: – figyelj pubi20árkám, mert elhülyítenek.

    Én már most bejelentem, hogy a jövő héten bejelentek majd valamit…
    A én kommunikációm is olyan mint a citecé, hogy nem azoknak szól akiket érint a megszorítás, hanem azoknak akit nem…: – el ne hidd ám, ezt csak Ők csinyájjják.

    Kommunikáció szempontjából soha nem azokat a rétegeket fogják megcélozni, akiket érint a megszorítás, hanem azokat, akiket nem. – Az életerős élősködő (rokkant) kádár20ár stb. nemtelen aljas hazugságok és egyértelműen neM-eSZeM-Pés-komcsi párttitkár gyökerekből eredeztethetőek, tehát „kommunista-(ál)keresztény” célzatos mocskolódások…

    Először kommunikációval (reggel, délben este és minden hullámhosszon) uszítanak milliókat egyes kisebb csoportok ellen, majd átgázolnak rajtuk, csak a hülye milliók azt nem veszik észre, HOGY ŐK IS SORRA KERÜLNEK apránként, mert mindenki tartozik valamely MÁS KISEBB CSOPORTHOZ… – sorra kerül itt mindenki! – Miért is kell „meg”ÚJÍTOTT munkatörvénykönyv???!!! – Alaptörvény???!!!- CSELÉDTÖRVÉNY?

    Elhiszi még valaki ebben az országban az alkotmányról, vagy bármely más törvényről, hogy az kommunista hagyaték…???

    Az 1949 évi alkotmánynak csak a SZÁMA és az a szakasza komenicstás, hogy a főváros Budapest! – Anyósom talált benne más hasonlóságot is, pl…: A betű, B betű, C betű, de a ÁBÉCÉT nem nagyon ismeri tovább, aztán belebukott Ő is… – Ja, – mint ÉLSPORTOLÓ a HELYESÍRÁSI szótárba…

    Jaaaajj, majnem efelelytettem! Egy kűfődi ösmerősöm mekkérdeszte, hogy le tudom-é ferdíteni magyarra asztat, amit egész nyugat-elyrópáben má szállóigeként az óvodások is ismernek, hogy…: – vigyázzat tadjigicsztányis nyelelven monta… – „kugersrájber der nacion”

    Mekkkfogott, de szerencsére jóbeszélek norvégú és így beugrott, hogy a jelentése „ A NEMZET GOLYÓSTOLLA”, csak asztat nem tudom, hogy ez mitis jelledhet…? Esztet mijé beszélik ejrópai óvodátú a összes nyugdíjjasotthonbais mindenki tuggyamá… – De ekkor megszakadt a telefonvonal és bejelentkezett a népnemzeti nyelv és helyesírás ellenőrző belsőséges elhárítás…

    Kissé elkanyarodtam cselédtörvénytől…, onnan, hogy az eltaposott kisebb csoportok szépen beállnak a dögöljön a szomszéd tehene is értelmi szintre és örülnek annak majd, hogy most azt a másik kisebb csoportot tapossák, akik kárörvendtek mikor a MI kis csoportunkat taposták.

    A vége az lesz, hogy 3-4 millió eltaposott megválasztja őket újra, hogy tapossanak hozzájuk még 2-3 millió embert, nehogy nekik jobb legyen már, továbbá vezéreink fizetését is emeljék meg, mert néhány százezer embernek a BELSŐ FOGYASZTÁSA a csillagokba repíti majd a gazdaságot. – Idővel csöpög lefele is a gazdagságból. – Osztozkodjunk 6 millióan a pöffeszkedő (ön) KÉNYÚRI szájszélekről lepotyogó mocskos falatokon…

    Imádkozol…? – Ne oda menj, gyere inkább kocsmába, rögtön meghallod az úr (a nép) szavát…(anyóst megint haza kellett talicskáznom, mert én nem piálok…)

    Na ezt az IMÉLT dobták be délelőtt a PS’otaládámba…

Mondja el véleményét!

Moderációs irányelvek!

Komment írásához bejelentkezés szükséges.