BIZTONSÁG, TISZTESSÉG, EMPÁTIA

kupaKis létszámú, ám annál lelkesebb csapat gyűlt össze, hogy összemérje erejét egyéniben, és párosban, e nagy múltú, de napjainkban méltatlanul alul értékelt szép sportágban.

Két asztalon kezdtünk bemelegíteni, párban. Mindenki „vizslatta” a többieket: Hogy szervál? A fonákja vagy a tenyerese az erősebb? Pörget vagy nyes inkább?
Miután gyorsan megtörtént a sorsolás, az asztalokon elkezdődtek a mérkőzések. Természetesen mindenki játszott mindenkivel egyéniben; az eredeti kiírásnak megfelelően.

Az egyéniben diadalmaskodó kollégánk /D. Attila/ heti rendszerességgel játszik; így elmondható: „hozta a papírformát”.
A második /K. Imre/, és harmadik /Sz. Zsolt/ helyért szoros három szettes mérkőzések zajlottak.
A negyedikként /T. Márton/ végző kollégát sem engedtük el üres kézzel. A sportélmény mellé egy pólóval is megjutalmazták a szervezők; és utólag kiderült, ő is hazacsempészett egy kisebb izomlázat aznapról :)

pingpongPárosban csak egy mérkőzésre – mindjárt a döntőre – került sor. A párosok által képviselt alegységek után, ez egy „Bihar” BEVO vs. Biharkeresztes Rendőrőrs mérkőzéssé magasztosult.
Itt három nyert játszmában állapodtunk meg. Szoros küzdelemben, de a BEVO került ki győztesen.

Az egyik főtámogató barátunk /B. Ferenc/ részéről még „löketet” is kaptunk. Csak létszámhiányosságot állapított meg. Jegyzőkönyv nem készült :)

A díjak átadása-átvétele, a fotózások után tovább játszottunk, játszottunk, és játszottunk…

Sajnálhatja, aki akadályoztatása miatt nem tudott eljönni, mivel – a támogatóknak köszönhetően – olyan körülményeket sikerült teremteni, amely sokkal nívósabb volt, mint azt bárki is gondolta volna. Ránk – amatőr versenyzőkre – állíthatom, hogy lelkesítően hatott.
Ezúton is köszönetemet fejezem ki azok részére, akik bárminemű segítséget nyújtottak.

Röviden: miközben sportoltunk jól éreztük magunkat egymás társaságában, így sikerült aktívan kikapcsolódnunk, és feltöltődnünk.

Biharkeresztes, 2009-12-08

Üdvözlettel,

Szabó Zsolt sk.
RKDSZ HBM-i Rendőr Tagszervezet
Elnök

Mondja el véleményét!

Moderációs irányelvek!

Komment írásához bejelentkezés szükséges.