BIZTONSÁG, TISZTESSÉG, EMPÁTIA

A július 1-jei határidő kijelölése azért vált szükségessé, mert az utalványok beszerzésére – a jogszabályok szerint – közbeszerzési eljárást kell kiírni. A közbeszerzési eljárás sikeres lebonyolítása esetén 2010. július 1-ei hatállyal a meleg étkezési utalványokat az érintettek rendelkezésére bocsátjuk.

Az előző évben a cafeteria juttatásokra három szervezeti egység: a Készenléti Rendőrség, BRFK és a Zala megyei Rendőr-főkapitányság oly módon kötötte meg a szerződést az utalványok beszerzésére, hogy az lehetővé teszi 2010. évben is a folyamatos beszerzést. Ez azt jelenti, hogy e három szervezeti egység állományába tartozó munkatársak folyamatosan, már július 1-je előtt megkapják az utalványokat.

Az állomány többi tagja, a fenti ORFK utasításban foglaltaknak megfelelően július 1-jén – visszamenőlegesen – kapja meg az igényelt utalványokat. A jövőben várható, hogy a meleg étkezési utalványokra a Központi Szolgáltató Főigazgatóság ír ki eljárást, így a beszerzés

Forrás intra-police.hu

Egy hozzászólás ehhez - Tájékoztató

  1. Gábor mondta:

    Bizonytalan vagyok…az étkezési utalványok után én adózok? ha igen, akkor hogy is van a közbeszerzési eljárás az én nevemben lefolytatva? Vagy a döntéskor figyelembe veszik a véleményem? Eseteleg az már nem is számít, csak az adóm kell NEKIK!!!????

Mondja el véleményét!

Moderációs irányelvek!

Komment írásához bejelentkezés szükséges.