BIZTONSÁG, TISZTESSÉG, EMPÁTIA

Az interneten megjelent a 175/2007. (VI.30.) Korm. rendelet (a továbbiakban: Kr.) tervezett módosításához kapcsolódóan az igényjogosultak chipkártyával történő ellátásáról szóló tájékoztató, valamint az MH Honvédkórházban történő szakellátásra vonatkozó jogosultság igényléséről szóló nyilatkozat nyomtatvány, amelyet az igényjogosultaknak, illetve a hozzátartozóknak kell kitölteni.

 

A Kr. nyomtatványon hivatkozott pontjai alapján úgy értelmeztük, hogy ez a közzétett nyilatkozat a belügyi állományra nem vonatkozik, azonban zavart keltett a belügyi igényjogosultak körében és az érdekképviseleti szervek is a belügyi vezetéstől kértek információt a nyilatkoztatással kapcsolatosan.

 

Az információk pontosítása érdekében a kérdéskörrel kapcsolatosan tájékoztatást kértünk a honvédelmi tárcától. A HM válaszlevelét mellékelten közzéteszem.Tájékoztatás

Egy hozzászólás ehhez - Tájékoztató a Honvédkórház igénybevételéről

  1. Kelemen Zoltánné mondta:

    A Magyar Honvédségnél ledolgoztam 35 évet, mint közalkalmazott!
    Két éve (honvédségi) nyugdíjas vagyok! A mai napon, igénybe szerettem volna venni a MH HEK (ortopéd) szakrendelését, mivel 10 éve ott műtöttek! Legnagyobb sajnálatomra/bosszúságomra közölték a (központi előjegyzésen) NEM VAGYOK IGÉNYJOGOSULT!
    Kérdésem: milyen igazolást kell beszereznem ahhoz, hogy élhessek a lehetőséggel 35 év után/igénybe vehessem a (MH HEK) ellátást?

    Tisztelettel: Kelemen Zoltánné nyá. honv. közalkalmazottt

Mondja el véleményét!

Moderációs irányelvek!

Komment írásához bejelentkezés szükséges.