BIZTONSÁG, TISZTESSÉG, EMPÁTIA

Iskolai Erzsébet-utalvány is felhasználható tankönyvek kifizetésére annak a megállapodásnak az értelmében, amelyet a Könyvtárellátó Nonprofit Kft. (KELLO) és az Erzsébet Utalványforgalmazó Kft. között jött létre.

A Könyvtárellátó Nonprofit Kft. (KELLO) és az Erzsébet Utalványforgalmazó Kft. között született együttműködési megállapodás értelmében Iskolai Erzsébet-utalvánnyal is kiegyenlíthető lesz a tankönyvekre már kibocsátott díjbekérők ellenértéke, országszerte közel 30 ponton. A befizetés határideje július 31-ről augusztus 15-re módosult.

Az Iskolai Erzsébet-utalvány jelentősen megkönnyítheti az iskoláskorú gyermeket nevelő munkavállalók terheit. A munkaadók, kedvezményes béren kívüli juttatásként gyermekenként akár 29 400 Ft-ot is adhatnak munkavállalóiknak, melyet mind a két szülő igénybe vehet.

Az Iskolai Erzsébet-utalvány felhasználható az utalvány elfogadására szerződött szolgáltatóknál tankönyv, taneszköz és ruházat vásárlására a tanév első napját megelőző 60. naptól a kibocsátás évének utolsó napjáig.

erzsebetutalvany.hu

 

Iskolai Erzsébet Utalvány PDF formátum

Mondja el véleményét!

Moderációs irányelvek!

Komment írásához bejelentkezés szükséges.