BIZTONSÁG, TISZTESSÉG, EMPÁTIA

Légy a munkatársunk! Szüksége van rád a kormányodnak! Nem lesznek hálátlanok!

Ha szeretnél egy rutinos, fiatalosnak nem mondható, de rendszeresen Cooper-tesztet futó sikerorientált csapat tagja lenni:

Jelentkezz rendőrnek!!

Amit nyújtani tudunk!

  • A nyugdíjba vonulásod dátuma
  • A ledolgozandó éveid száma
  • Versenyképes fizetés: (minden nap versenyt futhatsz a végrehajtóval)
  • Közutálat!  (na de kinek jó ha mindenki szereti)
  • Annyit bírságolhatsz, amennyit a főnökeid meghatároznak.
  • Egyen ruházat, mely gyorsabban változik mint a Párizsi divat. (Na de a gyártóknak is meg kell(ene) kapnia a betevőt!!!)
  • Saját gépjármű használat térítése kilométerenként 9Ft-al. (Kár, hogy a benzin ma már 400Ft és sajnos a politikusaink és vezetőink nekik nem felróható módon ezt nem tudják, hiszen ők sosem tankolnak, mert közpénzen autókáznak)
  • Évi akár több száz óra túlmunka lehetősége, INGYEN! (felejtsd el a konditermet és a kocsmát, spórolj pénzt a családodnak, töltsd szabadidődet a szolgálati helyeden)
  • Közmegbecsülés: ha szolgálatban megölnek Hősi halottá nyilvánítanak (vagy nem)
  • Karrierlehetőség! Gépkocsivezetőből Belügyminiszter lehetsz, közalkalmazottból Megyei Rendőrfőkapitány!
  • A magad ura lehetsz. Egy gépjármű egy rendőr! Egy 20 fős kocsmai verekedő tömeggel szemben intézkedhetsz egyedül, senki véleményét nem kell kikérned!
  • Döntéseiden nem kell rágódnod, megteszi helyetted az ügyészség!
  • Nem kell gondolkodnod, hiszen az állampolgárnak mindig igaza van, ha mégsem akkor a Kormány semmissé teszi a döntésed!
  • Sokat lehetsz a szabad levegőn (amíg nem hibázol) és edzheted a lábad. A benzinkiszabat úgysem a tiéd!
  • Egy nagyvárosban éjszaka akár másodmagaddal is fenntarthatod a közrendet és a közbiztonságot!
  • Beleolvadhatsz a tömegbe, hiszen a láthatósági mellényedet hordja még a közterület-fenntartó és a köztisztasági dolgozó valamint a gyepmester is.
  • A kormány ad neked hobbyt! Modellezés! Életpálya modellezés! A fizetésedből futja makett házra és makett autóra!
  • Mindig tiéd az utolsó szó! Parancs értettem!
  • Szabad idődben oda mehetsz, ahova akarsz, csak ezt előre jelezd, és mindig tartsd magadnál a mobilod, hogy berendelhessenek!
  • Kedvező percdíjak, kifogástalan hangminőség a vonal mindhárom végén!
  • Gondoskodnak magánéleted sérthetetlenségéről. A házastársad húségéről vagy hűtlenségéről a vezetőid is meggyűződnek! Akár évente többször is. (ne kelljen Neked ezzel vesződnöd)
  • A szabályokat nem kell fejből tudnod, úgyis naponta üti egyik a másikát, naponta változnak meg visszamenőleg 20 évre!
  • Havonta nagylelkűen adakozhatsz! Úgy hívják Nyugdíjjárulék! Hiszen az általad befizetett összeget sohasem kapod vissza, így elköltheti a pénzt az Állam a rászoruló kisebbség között! Neked nem lesz rá szükséged, a temetőbe nem jár a pénzes postás!
  • Cafeteria összegedet folyamatosan csökkentjük, és így rengeted időt spórolunk Neked. Nem kell hosszú estéken törnöd a fejed, hogy mire költsd, és üdülnöd sem kell menned.
  • Gyermekeid igaz nem lehetnek majd rád büszkék, de legalább jó vicceket hallanak a barátaiktól! (már ha lesznek nekik)
  • Bárki, bármikor, minden ok és minden következmény nélkül feljelenthet! Viszont gondolj arra, milyen jól szórakoznak majd szegények, ha majd látják, hogy jöttek Hozzád házkutatni!
  • Vannak jogaid! Jogod van hallgatni, vezetőid felkészültségét őszintén csodálni, ellenőrző előjáróid pillanatnyi hangulatváltozásainak függvényében magasröptű kioktatásokat hallgatni. Jogod van kérdezni, és jogod van később ezt nagyon nagyon megbánni!

Amit elvárunk cserébe tőled?

Vállald mindezt 67 éves korodig!

Hidd el megéri. Ha megéled az átlagéletkort, akkor boldogan töltheted el a hátralévő egy nyugdíjas évedet egyedül, csendesen, mivel a feleséged már 20 éve elvált, a gyermeked pedig felnőtt, amíg te szolgáltál.

RKDSZ

241 hozzászólás ehhez - Toborzó! Állj közénk, gyere rendőrnek! Vár egy tartalmas életpályamodell!

  1. LeslieWhite mondta:

    Ilyen vizet prédikál és közben nyíltan bot ivó kormányunk még SOHA nem volt!
    A “mutyizásukat” a mi és a többiek nyugdijából-fizetéséből akarják finanszírozni!
    Remélem nem érik meg a 4 évet!

  2. toom2 mondta:

    Tóth Tibor
    2011. május 27. 18:55
    Kollégák, barátaim,

    ez a felhívás a Sorsunk 2011 csoport oldalán jelent meg, de szerintem bennünket-titeket is érdekelhet.
    Amit vártatok: felhívás!!!

    Tisztelt Bajtársak!
    A mai napon független jogászokkal egyeztettünk a jogaink védelme érdekében tehető lépésekről.
    Az ügyvédek tájékoztattak bennünket lehetőségeinkről. A legfontosabb, hogy meg kell várnunk a ránk vonatkozó jogszabályok kihirdetését, s ezt követően mérlegelhetjük a teendőket. Jogsérelem esetén haladéktalanul megtesszük a szükséges intézkedéseket. A hazai jogorvoslati lehetőségek kimerítését követően mód nyílhat az európai bíróság megkeresésére is.
    Javasoljuk nektek és a többi hasonló cipőben járó bajtársunknak (sorstársunknak), hogy amíg a sztrájkbizottság tárgyal a kormány képviselőivel, addig tartózkodjunk durva és jogsértő fellépéstől. Ellenfeleink saját propaganda céljaikra használhatják fel az eseményeket. Megkezdték a pszichológiai hadviselést, a civil társadalom ellenünk hangolását a 35 éves, 200 ezer nyugdíjjal rendelkező, egészségtől kicsattanó fiatalemberek, vagy a “Kádárbérencek” felemlegetésével. Mi tudjuk, hogy nem ez a realitás, s minden lehetséges fórumon cáfolnunk is kell a híreszteléseket.
    Ha mi kulturáltan, csendesen és fegyelmezetten lépünk fel, akkor is számolnunk kell provokációval, provokátorokkal, mert fogást keresnek rajtunk. Ne legyünk naivak, titkosszolgálati eszközöket is felhasználnak a szervezőkkel, aktivistákkal szemben. Készenlétben áll a “magántestőrség” is. Ellenfeleinknek szereznénk örömet, ha belénk tudnának kötni, jogszerűnek tűnően foghatnának le embereket, főleg hangadókat, szervezőket, aktivistákat. Szándékosan hergelnek minket, kíváncsiak, hogy meddig megyünk el, de nem ijednek meg tőlünk és (sajnos) nem vonják vissza eszement terveiket. Az erőpolitikát folytató, kicsinyes bosszútól és hatalmi gőgtől , mámortól vezérelt “politikusokat” csak ésszel lehet legyőzni. Az igazság és a jog a mi oldalunkon áll. A szerzett jog, a jogbiztonság, az emberi méltósághoz való jog, a tulajdon szentsége és a visszamenőleges módosítás tilalma erős és létező jogi kategóriák. Bízzatok bennünk, ügyvédeinkben, az Alkotmánybíróságban, az igazságszolgáltatásban, a nemzetközi fórumokban.
    Senki se rohanjon vissza dolgozni, ne írjatok alá semmit, mert a nyugdíjunkra törnek. Az “önként” visszatérőknek ideig óráig volna munkájuk, lehet, hogy jobb fizetésért mint a jelenlegi nyugdíjuk, de ez nem fog 3 – 4 hónapnál, vagy maximum 1 – 2 évnél tovább tartani. Bármilyen koholt indok alapján ki lehet rúgni a bérfeszültséget keltő reaktivál nyugdíjast, s utána se munka, se nyugdíj…
    Hallgassatok a megbízható visszafogott vezetőkre, ne üljetek fel a saját karrierjüket építő, saját gesztenyéjüket sütögető nagyhangúaknak, mert ez visszaüthet ránk, baj- és sorstársakra.

    Bajtársak! Tartsatok ki, legyetek higgadtak, az igazság a mi oldalunkon van! A szerkesztők

  3. toom2 mondta:

    Sziasztok itt a fidesz magyarázat mindenre.
    Ha igaz akkor itt ku… nagy disznóság készül

    http://www.youtube.com/watch?v=XqT6R0qwH-I&feature=player_embedded

  4. LeslieWhite mondta:

    Hátha valaki olvassa …

  5. LeslieWhite mondta:

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vuz7yLXoYI8

    Nem tudom, hogy van e még valaki aki rajtam kívül látogatja ezt az oldalt, de talán ez a videó szemlélteti, hogy miért is veszélyesebb a szakmánk mint egy pl. cukrászműhelyben dolgozónak.

Mondja el véleményét!

Moderációs irányelvek!

Komment írásához bejelentkezés szükséges.