BIZTONSÁG, TISZTESSÉG, EMPÁTIA

A-verseny-előttSZABÓ ZSOLT – RKDSZ Hajdú-Bihar Megyei Rendőr Tagszervezet Elnökének

Tisztelt Elnök Úr!

Elsősorban szeretném Önnek megköszönni az RKDSZ támogatását illetve, hogy az RKDSZ színeiben indulhattam 2009.11.07-08-án, a Vésztőn megrendezett Női – Férfi Ifjúsági, Junior, Masters és Felnőtt Fekvenyomó Csapat Bajnokságon, egyéni és csapat (MARVEL TEAM) színekben egyaránt.

Engedje meg, hogy röviden tájékoztassam Önt a versenyről és annak eredményéről. A versenyen kb. 200 induló vett részt, akik között voltak Világbajnoki és Európa bajnoki helyezettek is. A profi módon megszervezett rendezvény színvonalát tovább fokozta a Magyar Erőemelő Szövetség elnökének, Rónaszéki András Úrnak a jelenléte.

[ad#RKDSZ Medium 300x250]

A versenyen a következő eredmények születtek:

Egyéni helyezések:

I. Géresi Péter (korábbi magyar bajnok),
II. Csík Gábor,
III. Haraszti László ny. r. tzls.

A csapatok versenyében a „TABI FITNESS KLUB” csapata végzett az első helyen, 0,04 ponttal megelőzve a „MARVEL TEAM” csapatát, aminek én is tagja voltam/vagyok.

szabo_zsoltA versenyzők által használt versenyzői fekvenyomó ruha minősége -használata legális az ilyen versenyeken- nagyban tudja befolyásolni a kinyomott súlyok nagyságát és a verseny eredményét. Jobb minőségű ruha használatával jobb eredményt lehetne elérni. Az úgynevezett „fekvenyomó ruha probléma” megmutatkozott azon versenyzők között, akik gyengébb vagy jobb minőségű ruhát használtak. Anyagi helyzetemből adódóan én csak egy gyengébb minőségű fekvenyomó ruhát tudtam használni és így is a 110 kg-os súlycsoportban, 220 kg-al harmadik lettem.
Itt szeretném megjegyezni, hogy a 230 kg kinyomásakor sérülést szenvedtem a könyökömön. Az eredmények ismeretében már tudjuk, ha a sérülésem nem következett volna be, akkor a kinyomott 230 kg-al (korábban többször tudtam teljesíteni) jobb eredményt érhettem volna el mind egyéniben, mind csapatban is. (egyéniben második, csapatban első lehettem volna).

Ismételten szeretném megköszönni az RKDSZ támogatását, szponzorálását valamint szeretném biztosítani Önöket, hogy amennyiben az RKDSZ továbbra is bizalmát fejezi ki irántam és továbbra is szándékozik támogatni, valamint szponzorálni a különböző rendezésű versenyeken való indulásomat, úgy azt én tisztelettel megköszönöm és elfogadom illetve igyekezni fogok az általam lehetséges legjobb eredmény elérésére.

Darvas, 2009. november 10.

Megkülönböztetett Tisztelettel:

Haraszti László ny. r. tzls.
s.k.

Egy hozzászólás ehhez - Vésztői Női – Férfi Ifjúsági, Junior, Masters és Felnőtt Fekvenyomó Csapat Bajnokság

  1. Szalai Gergo mondta:

    Gratulálok az eredményhez és sok sikert a jövőben!

Mondja el véleményét!

Moderációs irányelvek!

Komment írásához bejelentkezés szükséges.