BIZTONSÁG, TISZTESSÉG, EMPÁTIA

Boldog új évet kívánunk!
Megszavazták március végéig igényelhetö a árfolyamrögzités.

Megszavazták: március végéig igényelhető az árfolyamrögzítés A jelenleg hatályos jogszabály szerint 2012. december 31-éig nyújthatják be az árfolyamgát igénybevételére vonatkozó kérelmüket bankjuknak a deviza jelzáloghitellel… tovább »

Korkedvezményes nyugdij. Így döntenek majd a munkakörökröl.

Felülvizsgálja a kormány a korkedvezményes nyugdíjrendszert, amely 2014 végén változhat meg. 2014 végéig meghosszabbítják a jelenlegi korkedvezményes nyugdíjrendszert. Soltész Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára… tovább »

Emlékeztetőül mindannyiunknak

Melyik része hazugság a riportnak?

Ismételt pernyerésünk személyiségi jogi perben!

Még tavaly ősszel rendőr tagunk egyik hivatalos intézkedéséről közölt újságcikket online média felületén a Beol nevű elektronikus hírportál, tagunkra nézve meglehetősen negatív módon. E tényre… tovább »

Bejegyzett élettársi kapcsolatban is jár a családi adókedvezmény!

Bizonyára sokatokat érint a családi adókedvezmény lehetősége. E tárgyban szeretnénk felhívni a figyelmeteket, hogy az Alkotmánybíróság 31/2012. (VI. 29.) AB határozatában eltörölte a családok védelméről… tovább »

Karácsonyi Üdvözlet

      Áldott, SZERETEtBEN GAZDAG ünnepeket, és   BOLDOG új ESZTENDŐT KÍVÁNOK a magam, és kollégáim nevében!       TISZTELETTEL:      … tovább »

Szolgálati nyugdij

Tabajdi Redinghez fordult a korkedvezményes és a rokkantnyugdíjasok ügyében   Tabajdi Csaba, az MSZP európai parlamenti (EP-) delegációjának vezetője csütörtökön közölte, hogy levélben Viviane Redinghez,… tovább »

Karácsonyi kedvezmény tagjainknak
infó Gyöngyitől

Kedves Mindenki! Többen tájékoztattatok róla bennünket, hogy felröppent az a hír, mely szerint vannak olyan megyék, ahol nem szívesen, időnként pedig egyáltalán nem látják el… tovább »

korkedvezményes és a rokkantnyugdíjasok ügye

Tabajdi Redinghez fordult a korkedvezményes és a rokkantnyugdíjasok ügyében   Tabajdi Csaba, az MSZP európai parlamenti (EP-) delegációjának vezetője csütörtökön közölte, hogy levélben Viviane Redinghez,… tovább »

Mi lesz a rendőrök nyugdíjával?

Rövid, de velős válasz!