BIZTONSÁG, TISZTESSÉG, EMPÁTIA

A határrendészek Orosházán versenyeztek

Rangos szakmai verseny helyszíne volt 2013. június 27-én Orosháza. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság ugyanis a határrendészeti szolgálat épületében és annak környékén rendezte meg a II…. tovább »

Az én TMRSZ sztorim……

      Okulásként, nehogy más is úgy járjon, mint én. Előszó. Ezen az íráson sokan megrökönyödnek, sokan csodálkozni fognak. De mindenkit biztosíthatok róla, hogy… tovább »

Köszönöm nektek Barátaim.

  Tisztelt RKDSZ, Kollégáim, Barátaim.  Mint néhányan tudjátok, 2013 június 27-én a Markó utcai bíróságon jogerősen is felmentettek engem és három barátomat Hancz Ritát, Tóth… tovább »

2.0, A szabályok mindenkire vonatkoznak. Kivéve………….

Kimosták Orbánt a bajból Két hétig nem reagált a rendőrség arra a kérdésünkre, miért nem indítanak eljárást Orbán Viktor közlekedési szabályszegése ügyében. A Népszava ezután… tovább »

Újabb nyert ügy Strasbourgban!!!!!

http://www.vg.hu/gazdasag/adozas/strasbourg-karterites-jar-a-98-szazalekos-kulonado-miatt-406471 Strasbourg: kártérítés jár a 98 százalékos különadó miatt Újabb elbocsátott magyar közalkalmazottnak ítéltek meg kártérítést kedden Strasbourgban a végkielégítés egy részének 98 százalékos adókulccsal… tovább »

Ami a híradókból kimaradt…….

Hűen tükrözi a mai viszonyokat a videó……      

Humoros sztori. Kis huncut!!!!!!  :-)

Élelmesek az emberek……. Ti láttatok már hasonlót?? Írjátok le a kommentben. Kamionban szállította a lopott járművet A tehergépkocsi rakterében egy lopott kisteherautót találtak. A Csengersimai… tovább »

Románia példát mutat demokráciából!!!!!

  Romániában tudják mi a demokrácia! A vérükkel harcolták ki, és úgy néz ki, meg is őrzik! A cikk kulcsmondatai: …….nagy felzúdulást keltett, a tartalékos… tovább »

Kedvezményes ajánlat

Az RKDSZ tagjainak a BEST WESTERN Hotel Ginkgo Sas kedvezményt ad a szolgáltatásaiból.  http://www.ginkgohotel.hu/hu/ Megküldték nyári ajánlatukat, amit pdf formátumban alább tudtok letölteni. Hírlevél 2013.06.19 Jó… tovább »

Végkielégítés – kinek, mikor és mennyi jár?

Sokan ismerik a végkielégítés intézményét, a pontos szabályozással már kevesebben vannak csak tisztában. Végkielégítésre a munkavállaló abban az esetben jogosult, ha a munkáltató felmondással szünteti… tovább »

Európa legdurvább rendőrverdái

Bő két évtizeddel ezelőtt hazánkban a legerősebb autók a talán a Koppány kipufogós Ladák voltak a maguk nagyjából 70-90 lóerejével, nem számítva azt a néhány… tovább »

Meghalt Horn Gyula

 forrás:MTI Hosszú betegséget követően elhunyt Horn Gyula, volt miniszterelnök. Személye erősen vitatott, a fideszes képviselő Wittner Mária egyenesen a halálát kívánta. Ennek ellenére mindenképpen megérdemli,… tovább »

Visszatérhet a borítékos bérkifizetés?

      Elkerülhető a tranzakciós adó, ha készpénzben kérjük a fizetésünket. A kormány újabb megszorító csomagjával minden pénzügyi tranzakció költségesebb lesz, vagyis a munkavállalók… tovább »

A szabályok mindenkire vonatkoznak. Kivéve………….

  Pánik a rendőrségen – Orbán miatt Egy igen egyszerű kérdésre ötödik napja nem ad választ a rendőrség. A szervezetet – vezetője, Papp Károly főkapitány… tovább »

Hírek Strasbourgból! Itt vannak a kérdések, amire a kormánynak felelni kell!

    Szegény kormányunk, bajban van. Mit fognak felelni ezekre a kérdésekre, segítsünk már nekik! Írjátok le a kommentek közé, mi az igazság, mit kéne… tovább »

Oldalak 1 - 212