BIZTONSÁG, TISZTESSÉG, EMPÁTIA

Tisztelt szolgálati járandóságos kollégák!

Tisztelt szolgálati járandóságos kollégák! 2014 március 20án Európa Parlament Petíciós Bizottsága tárgyalta a szolgálati járandóságos tulajdonjogát elvételével, és egyéb  kérdéskörrel kapcsolatos témáját vitatja meg a… tovább »

Tisztelt szolgálati járandóságos kollégák!

Tisztelt szolgálati járandóságos kollégák! 2014 március 19-20án az elmúlt évben megkezdet folyamatot az Európa Parlament Petíciós Bizottsága 2014 március 19-20án tárgyalja a szolgálati járandóságos tulajdonjogát… tovább »

Devizahitelek: jön az Alkotmánybíróság határozata

A meghirdetett program szerint ma 10.30-kor kezdődik az Alkotmánybíróság határozathirdetése a kormány novemberi indítványáról. Az eseményt a Portfolio.hu a helyszínről tudósítja. A határozathirdetésnek azért is… tovább »

Tisztelt Állomásvezető Bajtársak!

Tisztelt Állomásvezető Bajtársak!   Megerősítem, hogy a hatályos szabályozóknak megfelelően, a mentőállomások területén, csak a szolgálatban levő dolgozók, illetve a hivatalos ügyben eljáró személyek tartózkodhatnak…. tovább »

Tisztelt Bajtársak!     Csatolva küldöm a 9. heti Hírlevelet.

Információk a pótlékok kifizetéséről A tavalyi év utolsó három hónapjában a Magyar Államkincstár rendszerének hibája miatt a bérszámfejtésben a pótlékalap (pl. túlórák, éjszakai műszakok díja)… tovább »

TISZTÚJÍTÁS   a Mentő Tagszervezetnél!

A megválasztott elnök és alelnök és elnökségi tagok listája. Mercs Mihály   elnök.                        … tovább »

Emmi: nem kell fizetni a pedagógusoknak a minősítésért

Budapest, 2014. március 12., szerda (MTI) – Nem kell fizetniük a pedagógusoknak az idei és a jövő évi minősítésekért – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma… tovább »

Országos ellenőrzés indult: több millió is lehet a büntetés

Országos ellenőrzés-sorozatot indított a szabadtéri tüzek megelőzése érdekében a katasztrófavédelem – tájékoztatta csütörtökön az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője az MTI-t. Már az akciósorozat első napján… tovább »

NSZ: Az új Ptk. szerint a szülők gyámhatósági engedély nélkül vihetik külföldre gyermekeiket

Az új polgári törvénykönyv 2014. március 15-i hatálybalépését követően – ha a szülők között nincs erre vonatkozóan vita – már nem lesz szükség gyámhatósági jóváhagyásra… tovább »

Vita a házastársak között: tízezreket érintő változás közeleg

Fix összegű tartásdíj, a vagyoni vitától független válás lehetősége, az elvált élettársak és a külön költöző szülők bővülő jogai jellemzik az új Ptk. családjogi részének… tovább »