BIZTONSÁG, TISZTESSÉG, EMPÁTIA

Veszélyes jogi hiba: lesz, aki nem kap fizetést?

Az új Ptk. eddig kevesek által felfedezett új szabálya várhatóan nagy riadalmat fog okozni: ha egy társaság eredménytartaléka negatív, vagyis nem fizethet osztalékot, akkor tagjainak… tovább »

Visszatérhet a félszocpol

Már elkészült az a demográfiai csomag, amely tovább javítaná a családok helyzetét és ösztönözné a gyermekvállalást. Ennek egyik eleme lehet a 2009-ben megszüntetett félszocpol is…. tovább »

Adósmentés: hatalmas az érdeklődés

Erős érdeklődés mutatkozik a legújabb adósmentő lehetőség iránt – tudta meg lapunk. A bér melletti juttatásként adható támogatás lényege, hogy a munkáltató öt év alatt… tovább »

Szakszervezeti tagjaink részére olcsó, kedvezményes ( 25%) üdülési lehetőség a Balatonnál.

Szakszervezeti tagjaink részére olcsó, kedvezményes ( 25%) üdülési lehetőség a Balatonnál. Diákoknak 33% kedvezmény Jelentkezés: Megyeri Zoltán: 06-302307532 További információ  http://edenbiohaz.uw.hu/ Igény esetén, nekem kell… tovább »

Eredménnyel zárult az OMSZ főigazgatói posztjára kiírt pályázat!
Sírva fakadt a tanárnő Hoffmann Rózsa listájától

A következő tanévtől pontosan megszabja a kormány, hogy milyen tankönyvekből taníthatnak a tanárok az állami iskolákban. Hoffmann Rózsa a múlt héten küldött ki minden intézménybe… tovább »

Személycserék az új kormányban: Hoffmann helyett Hoppál?

Elmúlt a 2014-es országgyűlési választás, a győztesek és vesztesek is lassan kiheverik a katzenjammert. Bár a hírek szerint az új kormány május végéig nem alakulhat… tovább »

Vagy a kormány hazudik, vagy a mentőszolgálat megbízott igazgatója

Szócska Miklós szerint nem igaz, hogy egy hónapja sürgős segítséget kért tőle levélben az Országos Mentőszolgálat. Szócska Miklós, az egészségügyért felelős államtitkár szerint a kormány… tovább »

Gyorssegélyt kér az Országos Mentőszolgálat

Öt-hat milliárd forintra lenne szüksége a szervezetnek ahhoz, hogy ne kelljen „csökkenteniük a mentéshez való hozzáférést” Az OMSZ megbízott főigazgatója több milliárd forintos gyorssegélyért folyamodott… tovább »

Segítség a hiteltörlesztéshez – Kinek jár?

A munkáltató által kedvező feltételek mellett biztosítható lakáshitel-törlesztési támogatás kapcsán az Nemzetgazdasági Minisztérium 2014 április 3-án kihirdetett rendelete most már a korábban nem ismert részletszabályokat… tovább »

Kész a rendelet: kiderültek a részletek a lakáshitel támogatásról!

A lakáshitel-törlesztési támogatás kapcsán ma megjelent rendelet pontosan tisztázza, hogyan és milyen feltételekkel támogathatja a munkáltató dolgozója hiteltörlesztését az 5 millió forintos értékhatárig. Tudjon meg… tovább »

Szeretjük, de nem értjük: így használd a cafeteriát

Minden lehet cafeteria, amit előre meg tudnak nevezni, így érdemes kikalkulálni, hogy mire tudjuk az adókedvezményes, vagy adómentes juttatásokat felhasználni és azokat kérni bér helyett…. tovább »

Enyém, tiéd, miénk – másképp lesz közös a tulajdon

A márciustól hatályba lépő új Ptk.-val változik, hogy mikortól és meddig számít közösnek a házastársak vagyona. Egyebek mellett módosul a vagyonközösség kezdete, hiszen amennyiben a… tovább »

A szakszervezetek a munkahelyek bővítését, stabilitását várják az új kormánytól

A szakszervezeti szövetségek a Munka törvénykönyvének enyhítését, a munkahelyek bővítését, biztonságának növelését, a bérek és szociális juttatások növekedését, valamint kiszámítható gazdaságpolitikát várnak az új kormánytól…. tovább »

Figyelem! Hamarosan pénzt emelhetnek le a számládról

Fontos határidő közeleg: alig két hónapja maradt a SZÉP kártya tulajdonosoknak, hogy lemerítsék 2012-es feltöltésű egyenlegüket. Aki ezt nem teszi meg, annak eltűnik a számlájáról… tovább »

Oldalak 1 - 212