BIZTONSÁG, TISZTESSÉG, EMPÁTIA

Miskolc első cukormentes cukrászdája! 10% kedvezmény a tagjaink számára!

Cukimentes Cukrászda! sok szeretettel várunk mindenkit, nem rég nyílt cukrászdánkba, amely Miskolc első cukormentes cukrászdája. Süteményeink azon felül, hogy mind cukormentesek még laktóz, glutén, tej… tovább »

Jász-Nagykun-Szolnok Megyéből megkereset kollégák problémái!

Berendelések!

Szócska Miklósnak küldött levelünket!

Szócska Miklósnak küldött levelünket!

Magyar Mercedeseket kaphatnak a rendőrök

z Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) két eljárás keretében 1225 autóra írt ki tárgyalásos közbeszerzést, a felhívás a Közbeszerzési Értesítőben jelent meg. A vásárlást költségvetési forrásból finanszírozza… tovább »

Elbocsátástól rettegnek a tanárok

Pedagóguselbocsátásoktól tart a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) a több középiskolában tapasztalható tanulóhiány miatt. A PDSZ elnöke azt mondta, több jelzés érkezett hozzájuk, hogy az ország… tovább »

1200 autót vesz a rendőrség

Az Országos Rendőr-főkapitányság két részletben 1225 autóra írt ki tárgyalásos közbeszerzést, a felhívás a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg. Az első tender 750 rendőrségi ügyintézői… tovább »

Egyezkedne a bank, csak ne legyen semmis a felmondott devizahitel

Meglepő fejlemény történt egy felmondott, perre vitt devizahitellel kapcsolatban miután a területen fajsúlyos bank egyik napról a másikra azt javasolta az ügyfelének, hogy az fogadja… tovább »

Büntetheti a hálapénz elfogadását az új Btk.?

Jogszabály-módosítást kezdeményezett a hálapénz ügyében a Legfőbb Ügyészség, amely a Magyar Rezidens Szövetség (MRSZ) kezdeményezésére vizsgálta meg ezt a kérdést. Fazekas Géza, a Legfőbb Ügyészség… tovább »

Minimum 115 ezer forint lenne a minimálbér

Az uniós szintű egységes minimálbér-számítás ötletét a hazai szakszervezetek szövetsége fenntartásokkal, a munkáltatói érdekképviselet pedig így is legfeljebb ajánlásként támogatná. Érdekes ötlettel állt elő a… tovább »

Devizahitelek: elengednék az adósság egy részét

Mivel a nemfizetők adóssága átlag 30 százalékkal nagyobb, mint az ingatlanuk értéke, az MNB hitelelengedést javasol. De csak feltételekkel. És a rendesen fizetők terhein is… tovább »

A dologi hitelbiztosítékok az új Ptk.-ban

A jogászközönség számára a dologi hitelbiztosíték és pontosan a zálogjog az elég megosztó. Van, aki szenvedélyesen érdeklődik iránta, aki szeretne inkább egyáltalán nem tudni arról,… tovább »

Duplájára emelnék a családi adókedvezményt

Jelentősen emelkedhet a két gyermeket nevelők családi kedvezménye, a jelenlegi húszezer forint helyett havonta akár 40-50 ezer forint körüli összeg is maradhat náluk – írta… tovább »

Chocolate Brown Studio Miskolc 15% kedvezmény a tagjaink számára

Magas színvonal. Tökéletes design. Modern, jól barnitó, tiszta gépek. Folyamatos csőcsere. Szolikrémek nagy választékban, a legjobb márkából ( australian gold). Segítőkész, csinos, a nap végén… tovább »

TG Illatszer és vegyiáru kis- és nagykereskedelmi üzletében a mindenkori kiskereskedelmi árból 5% kedvezményt ad az RKDSZ tagjai részére.

Ajánlatunk csak a kiskereskedelmi listaárra vonatkozik. Amennyiben az időszakos napi, heti kedvezményünk egyes termékekre, vagy akciókra az RKDSZ részére adott 5%-ot meghaladja, abban az esetben… tovább »

Szárazföldi Military Hadi-kultúrális Fesztivál ingyenes belépő fegyveres és egyenruhás szervezetek tagjai számára

Tisztelt RKDSZ Tagok! Meghívó! Téma: Szárazföldi Military Hadi-kultúrális Fesztivál ingyenes belépő fegyveres és egyenruhás szervezetek tagjai számára A 2014. május 23-25. között megrendezésre kerülő Szárazföldi… tovább »

Oldalak 1 - 212