BIZTONSÁG, TISZTESSÉG, EMPÁTIA

Nem tudták megmenteni! Meghalt a mentőápoló a reggeli kunhegyesi balesetben

Tragédia történt a mentőknél. Gyászol az Országos Mentőszolgálat. Ma reggel 6 óra után nem sokkal halálos mentőbaleset történt Szolnok megyében – közölte Győrfi Pál, az… tovább »

Jogellenes munkáltatói felmondás!

A munkaviszony jogellenes megszüntetésekor a munkáltatónak meg kell térítenie a munkavállaló kárát, vagyis a munkavállaló vagyonában bekövetkezett olyan csökkenést, amelynek oka a jogellenes jogviszony-megszüntetés. A… tovább »

Veszni hagyják az adójóváírást!!

2015 végéig már mintegy 120 ezren köthettek államilag támogatott nyugdíjbiztosítást, közülük több mint 50 ezren első alkalommal vehetik igénybe az előző évi befizetéseik után járó… tovább »

EGYSZERŰSÖDÖTT A PÁLYÁZATOK BEADÁSÁNAK FOLYAMATA!

Az Erzsébet-program idei pályázatai iránt a korábbi években tapasztaltaknál nagyobb az aktivitás. Egyszerre több ezren regisztrálnak, töltenek fel profiladatokat vagy pályáznak. Annak érdekében, hogy Ön… tovább »

Gyes és gyed utáni élet

első lépés: az adatok összeírása Ennek során meg kell nézni, hogy a munkavállalót az érintett években – jelen esetben 2011-2013. között – összesen hány munkanap… tovább »

Újabb fizetési botrány a mentőknél

Van, aki csak néhány tízezer forintot, de van olyan is, aki meg a többszörösét kapta meg a havi bérének. Aki kéri, annak áthidaló megoldásként az… tovább »