BIZTONSÁG, TISZTESSÉG, EMPÁTIA

Mártai úr nem áll szóba velünk.


 

 

 

 

 

 

 

 

Természetesen megettük a jogi lépéseket, mivel a munkáltató az 1992. évi XXXIII. törvény, a közalkalmazottak jogállásáról szóló törvény 2. § (3) bekezdése lapján az 1992. évi XXII. törvény, a Munka Törvénykönyvének 21. § és 22. § (1) bekezdéseinek első fordulatai alapján KÖTELES együttműködni.

Nevezett ezt az együttműködést így nem tagadhatja meg, különösen nem a mi szakszervezetünk alapszabályzatára hivatkozva, amihez neki, mivel nem tagunk semmi köze nincs. Mivel ilyen érdeklődést mutat a működésünk, felépítésünk irányában, ezért javasolni fogjuk neki, hogy lépjen tagjaink közé. :-)

Az RKDSZ mindenképpen a jó kapcsolat kiépítésére törekszik, ezért ezt ki is fogjuk alakítani. Ez megoldható egy barátságos irodában is és a bíróságon is. Mártai úr ez utóbbit választotta, úgyhogy legyen. Az RKDSZ szívesen vállalja a fenti jogszabályok bíróságon történő megismertetését. Az OMSZ-nél még szokni kell azt kissé, hogy az érdekvédelemhez joga van minden munkavállalónak.

Ezen sajnálatos félreértés tisztázását követően, az együttműködés kikényszerítése után tudunk csak érdembeli kérdésekkel, kérésekkel fordulni az OMSZ felé. Ide értve a tagjaink által megfogalmazott kérdést a védőruházattal kapcsolatosan.

RKDSZ

(Azért semmi nem hiábavaló, így az elküldött levelünk sem volt az.  KIM vizsga ide, KIM vizsga oda, négy bajtársunk már kapja az éjszakai műszakot, pótlékot! :-) )

 

 


25 hozzászólás ehhez - Nehezen alakul ki a barátság. :-)

  1. Várszegi Gábor mondta:

    Bizonyára biztosította a főigazgatót Toma Elvtárs arról, hogy marad lojális a felső vezetéshez!
    Mert ugye oda kell nyalni nem a rohamosan fogyó tagsághoz!(gondolom)

  2. Miauut mondta:

    Hová lett? ………. kényelmetlenné vált, megszüntették. :(

  3. demagog mondta:

    Ismét megkérdezem mert a moderátor valami miatt nem jelentette meg ugyanezt a kérdésemet:Tudtok valamit a mösz fórumról?Vagy tabu a kérdés?Már itt is????

  4. demagog mondta:

    Emberek!
    Tudja valaki hová lett a mösz fórum?

  5. Várszegi Gábor mondta:

    Csak erre gondolunk!
    Az a baj,hogy kedves vezéreinket ez cseppet sem érdekli!
    Sőt….

  6. Dr Németh mondta:

    Ha nem alakul ki barátság, akkor reméljük nem a kivonulók kapnak 20 ezret és akik meg ülnek a bársonyszékben, azok meg 90 ezret!!!
    Reméljük ennél sokkal jobban fogják az érdekeinket képviselni!!! Bár ez nem old meg semmit!!! Egyszeri juttatás!!????? Mire elég???!!! Gondolkodtak már azon, hogy az OMSZ dologozói a létminimum alatt vannak?????????!!!!!

  7. Várszegi Gábor mondta:

    Nem az szar,hanem az vezetése!
    Ők szarnak ránk!

  8. nagypenge mondta:

    Nagy sz@r az egész cég

  9. robi7777 mondta:

    Nem is baj. Mert aki az ellenséged baráta, az az ellenséged!

  10. Várszegi Gábor mondta:

    Nekünk ez a pénz sem kell?

    Bár Toma Lala úgy hallom nem erőlködik ezért sem!!!!

    http://atv.hu/video/video-20110824_toma_lajos

Mondja el véleményét!

Moderációs irányelvek!

Komment írásához bejelentkezés szükséges.