BIZTONSÁG, TISZTESSÉG, EMPÁTIA


Légy a munkatársunk! Szüksége van rád a kormányodnak! Nem lesznek hálátlanok!

Ha szeretnél egy elnyűtt, kiégett csapathoz tartozni:

Jelentkezz az Országos Mentőszolgálathoz!

Amit nyújtani tudunk:
– a letöltendő évek száma tényleges életfogytiglan
– a fizetés szerencsés esetben megközelíti a minimálbért (természetesen alulról)
– közutálat helyett közgyanakvás: az alternatív betegszállítók áldásos tevékenységének köszönhetően, minden mentőt azzal gyanúsítanak, hogy kirabolja a beteget, ráadásul a legtöbb beteg, hozzátartozó, és helyszíni szemlélődő meg van győződve róla, hogy ő jobban ért az adott problémához
– munkaruhádról magad gondoskodhatsz (nem csak magad szerezheted be, hanem a munka közben esetleg rákerült vért, hányadékot, vizeletet és székletet is te moshatod ki belőle barátságos, otthoni környezetben, ahol a családod fehérneműjét is mosni szoktad)!
– az állam biztosítja a munkavégzésedhez szükséges, garantáltan kipróbált, jól bevált eszközöket, mint pl. a legalább 10 éve futó mentőautókat, vagy a hasonlóan hosszú ideje tesztelt mentéstechnikai eszközöket!
– itt gondoskodnak kreativitásod fejlesztéséről: ha valami nem működik, megoldhatod egyedül! (csak a főnökeidnek nem szabad elmondanod, mert rögtön kiderül, hogy valami tilalmas dolgot műveltél)
– magad gondoskodhatsz a munkahelyed tisztaságáról: két feladat között takaríthatod a mentőautót, vagy igény szerint pucolhatsz WC-t, hiszen mindegyik a te feladatod!
– ahogy a rendőröknek, neked sincs szükséged konditeremre: nap mint nap súlyzózhatsz a hordággyal és a felszereléssel – városi mentőállomásokon a step aerobic helyettesítésére mindezt lépcsőzés egészíti ki
– nem kell azon törnöd a fejed, hogyan töltsd a szabadságodat: mire észbe kapnál, rég kiírták helyetted, havi 1-2 napos bontásban, még csak meg sem érzed!
– havi 4000 Ft cafeteria – melegétel-utalvány formájában!
– ha a kedves beteg, vagy hozzátartozói megtámadnának, nem kell fáradnod a védekezéssel, ehhez jogod sincs, és a média úgyis úgy fogja tálalni, hogy te voltál agresszív, de aztán megjelenik Gy.P., és megnyugtatja a közvéleményt, hogy hibáztál ugyan, de már fegyelmit indítottak ellened!
– itt nem kell a jogaidat számolgatnod: a betegnek csak jogai vannak, neked pedig csak kötelességed, és ha ezt nem sikerülne megjegyezned, már az első kivonulás alkalmával figyelmeztetnek rá!

Amit elvárunk cserébe tőled?

Vállald mindezt 67 éves korodig!

Hidd el megéri. Ha megéled az átlagéletkort, akkor boldogan töltheted el a hátralévő egy nyugdíjas évedet egyedül, csendesen, mivel a feleséged már 20 éve elvált, a gyermeked pedig felnőtt, amíg te szolgáltál.

RKDSZ

52 hozzászólás ehhez - Toborzó! Állj közénk, gyere az OMSZ-hez! Vár egy tartalmas életpályamodell!

  1. Petya mondta:

    Kemények legyetek, mint a tűzoltók.!!!!!!!!
    Ne hagyjátok magatokat, bár ameddig az OMSZ szóvivője ilyeneket nyilatkozik, hogy ti szeretetből és elhivatottságból dolgoztok mindenki le fogja szarni a ti pézügyi problémátokat.
    Nem ezeket kellene nyilatkozni, hanem a kész tényeket, a szomrú valóságot.. SAJNA..

  2. Petya mondta:

    MIÉRT NEM MENTEK TI IS AZ UTCÁRA, NEM BESZÉLNI KELL, HANEM VÉGRE CSELEKEDNI !!!!!!!!!!!
    MEDDIG TŰRITEK MÉG EZT ??????????

    HALLÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ

  3. choky mondta:

    12 év maszekvilág után 2-2,5 éve mentőzöm szánalmas bizonytalan hatalomvágyó vezetés és irányítás nem túl sok fizetés és megbecsülés de nem ezért lettem mentős …
    egyszerűen szeretem csinálni látni az arcokat ha segítettem a beteg rászoruló emberek kedvessége feledtet minden rosszat ami ér az életben és az sem utolsó hogy legalább amit kapunk minden hónapban ott van …
    nagyon kevés ahhoz hogy jól éljünk és sok olyan dolgot megengedhessünk magunknak amiről csak álmodunk de ahhoz túl sok hogy éhen dögöljünk én kitartok ez mellett a hivatás mellett amig élek vagy a főnökeim ki nem rúgatnak vagy rúgnak ezzel a szakmával együtt szeretek élni és csinálni örömmel megyek dolgozni és megyek haza a páromhoz és addig húzzzuk a szíjat amíg lehet majd lesz valami de én akkor is mentős leszek vagyok és akarok maradni és ebben nincs trükk szeretem csinálni és kész!
    üdv
    (és nagyon jó a toborzó!)

  4. zajac mondta:

    greyhound -nak

    Üdv.

    Én tudom miért nem csatlakoztatok. Rossz helyen próbálkoztatok.
    Itt próbáljátok meg. De vigyázzatok, életveszélyesen gyors vonatra szálltok fel! :-)

    http://www.rkdsz.hu/hirek/rita-rosszcsontjai-is-ott-voltak

    http://www.rkdsz.hu/hirek/koveteljuk-a-kollegaink-elismereset

    Gyertek közénk, itt a helyetek!

  5. wadkorte (alias Szöszi) mondta:

    Kedves Greyhound!
    Melyik szakszervezeti vezetőn kéred számon a csatlakozás hiányát?
    Mi ott voltunk! Te miért nem jöttél?
    Igaz, kevesen voltunk, de részt vettünk a menetben. Ha ti is jöttetek volna, talán jobban kitűntünk volna a többezres tömegből.
    És ha ott lettél volna, azt is hallhattad volna, hogy Vincze Tibor, az RKDSZ elnöke külön és hosszan beszélt a mentők részvételéről, még arról is, hogy a beszédek alatt a katonák között az egyik demonstráló bajtárs rosszul lett, mi pedig azonnal mentünk segíteni.
    Sajnos ezeket a részleteket a médiában nem említették – legfeljebb csak a bátrabb portálokon jelent meg egy-egy félmondat -, mert ott a fő hír az volt, hogy a tűzoltók “randalíroztak” – ahogy egyes hírforrások tálalták.
    És hogy miért csak most írom ezeket a sorokat? Mert amikor te az internet előtt ücsörögtél, és kommentben kérted számon a csatlakozást, én épp a Parlament körül gyalogoltam a demonstráló bajtársaimmal.
    Legközelebb talán te is próbáld ki a csatlakozást! Hidd el, felejthetetlen élmény!
    Dr. Csonka Rita
    elnök
    Mentő Tagszervezet
    – azaz egy szakszervezeti vezető

Mondja el véleményét!

Moderációs irányelvek!

Komment írásához bejelentkezés szükséges.