BIZTONSÁG, TISZTESSÉG, EMPÁTIA

Lefokozták a Tettrekész rendőrszakszervezet főtitkárát

Folytatólagosan elkövetett bujtogatás vétsége miatt 160 ezer forintos pénzbüntetésre és lefokozásra ítélte Szima Juditot, a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete (TMRSZ) főtitkárát a Fővárosi Bíróság Katonai… tovább »

Újabb kedvezmény tagjainknak

Az Utas Tours Utazási Iroda az RKDSZ tagjainak az általuk szervezett utazásokból az év egész időszakában 13 % kedvezményt biztosít. Az iroda Budapesten a Lövőház… tovább »

Lefokozta a bíróság Szima Juditot, a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezetének főtitkárát

Lefokozta és pénzbüntetésre ítélte Szima Juditot, a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezetének főtitkárát a Fővárosi Bíróság Katonai Tanácsa folytatólagosan elkövetett bujtogatás miatt. Az ügyész súlyosbításért, Szima… tovább »

Új tagszervezeteink alakultak a közelmúltban

Kazincbarcikán Tűzoltó Tagszervezet , Békés megyében Oktatási Tagszervezet, és Budapesten a Fővárosi Tagszervezetünk alakult meg az elmúlt hetek során.

Tájékoztató

A július 1-jei határidő kijelölése azért vált szükségessé, mert az utalványok beszerzésére – a jogszabályok szerint – közbeszerzési eljárást kell kiírni. A közbeszerzési eljárás sikeres… tovább »

Kórházi látogatás

Az RKDSZ Elnöksége 2010.04.08-án értesült arról a szomorú tényről , mely szerint ezen a napon társszakszervezetünk vezetője, a TMRSZ Főtitkár asszonya, a Fővárosi Bíróság Katonai Tanácsának meghallgatásán… tovább »

A Tettrekész vezetője rosszul lett a tárgyalásán

A bizonyítási eljárás végén a bíróságról kórházba szállították Szima Juditot, a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezetének (TMRSZ) bujtogatással vádolt vezetőjét. http://index.hu/bulvar/2010/04/08/a_tettrekesz_vezetoje_rosszul_lett_a_targyalasan/

A voksolásra készülnek a rendvédelmi szervek

A korábbi választásokat megelőző kampányokhoz képest a viszonylag csendes korteskedés ellenére a pártokon kívül is sokan már a szavazásra készülnek. A rendőrök, a tűzoltók és… tovább »

Változnak a munkába járással kapcsolatos költségtérítések

Május 1-jétől módosulnak a munkavállalók számára fizetendő, munkába járással kapcsolatos utazási költségtérítések szabályai – hívja fel a figyelmet az RSM DTM Hungary. Míg a hatályos… tovább »

Hotel Corvus Aqua Gyopárosfürdő

„Szakszervezeti extra kedvezmény csoportos foglalás esetén 20 főtől” 25% kedvezmény a szállás listaárából. Gyermekkedvzemény: 14 éves korig a szállás és a reggeli grátisz. 3 nap… tovább »

Mezőkövesd-Zsórifürdő

Üdülési árak Üdülési beutaló Üdülési szabályzat Kirándulás