BIZTONSÁG, TISZTESSÉG, EMPÁTIA

3/2011. (II. 25.) ORFK utasítás, cafeteria 2011

Az Országos Rendőr-főkapitányság 3/2011. (II. 25.) ORFK utasítása a személyi állomány 2011. évi cafeteria-juttatásait biztosító egyes munkáltatói intézkedések végrehajtásáról A fegyveres szervek hivatásos állományú tagjainak… tovább »

50 darab Oktavia RS

Több tucat nagy teljesítményű rendőrautót állítottak szolgálatba az ORFK-nál. A Független Hírügynökség információi szerint az RS Octaviákból 50 darabot kapott a rendőrség, az autókat pénteken… tovább »

Orbán bekeményít: 2000 új rendőr

A bejegyzés nagyobb része a kormány által eddig megtett lépéseket részletezi. A miniszterelnök szerint anyagi és szakmai értelemben is megerősítették a rendőrséget, 2011. március 6-án… tovább »

Együtt a bajban.

Tűzoltók és mentők dolgoznak Nyíregyháza határában a Kemecsei úton, ahol egy 60 éves férfi személygépkocsijával letért az útról, az árokba csapódott, s olyan súlyosan megsérült,… tovább »

100 ezer forint lesz a minimálbér?

A pedagógus-életpályamodell a kezdő tanárok fizetését nem emeli meg látványosan, a több mint két évtizede a pályán lévők bére pedig egyenesen kevesebb lesz, mint ha… tovább »

Mégis marad a pedagógusok óraszáma

Egyelőre nyitott kérdés, hogy öt, vagy hat kötelező érettségi tantárgy legyen, a pedagógusok kötelező heti óraszáma pedig mégsem csökkenne 21-re, 22 maradna – mondta a… tovább »

Közlemény

Tisztelt Kollégák ! A rendőrségen belül több szakszervezet működik. Van közöttük “legnagyobb”, van közöttük “legerősebb”, van közöttük “egyetlen nem mutyi”. Mindegyik erős valamiben, bizonyára kitűnően… tovább »

Titkosszolgálati módszerekkel figyelhetik a köztisztviselőket

Ha nem járulnak hozzá, automatikusan elveszíthetik az állásukat. A korrupció megelőzéséhez titkosszolgálati módszerrel gyűjthetnek adatokat a köztisztviselőkről – hangzott el az RTL Klub híradójában. A… tovább »

Demokrácia Svédországban. Érdekes…….

Svédországban a kormány kormányoz – ám az uralkodó 1974. óta nem uralkodik. Az államfőnek, miután ősszel a parlamentben megnyitja a politikai évet, alig van több… tovább »

35 milliárdot zárolnak a BM költségvetéséből!?

Harangozó Tamás országgyűlési képviselő (MSZP) szombati sajtótájékoztatóján arra szólította fel a kormányt, hogy vonja vissza azt a döntését, amellyel a 250 milliárd forintos stabilitási tartalék… tovább »

BM cafeteria rendelet 2011

A belügyminiszter 4/2011. (II. 11.) BM utasítása a Belügyminisztérium hivatali szervezete Cafetéria Szabályzatának kiadásáról A kormánytisztviselők jogállásáról szóló 2010. évi LVIII. törvény 2. § (1)… tovább »

Közel ötvenmillió forintból újul meg az orosházi tűzoltólaktanya

Időszerű az orosházi tűzoltólaktanya korszerűsítése, hiszen az 1952-ben épült ingatlanon komolyabb felújítást nem végeztek. — Évek óta húzódó pályázatunk 80 százalékos támogatottságot nyert, majd 50… tovább »

BM,  2011 ruhapénz, Tervezet (!)

Tervezet,  2011-es évi ruhapénzről. A lényeg kiollózva a mellékelt képen látható.

Alkotmányellenes a kormánytisztviselők indoklás nélküli felmentése

Az Alkotmánybíróság alkotmányellenesnek minősítette, és ezért május 31-i hatállyal megsemmisítette a kormánytisztviselők jogállásáról szóló törvény több bekezdését. A testület a teljes törvény alkotmányellenességére vonatkozó indítványokat… tovább »

Csecsemőt mentettek ki a lángoló házból

Tűz ütött ki kedden délelőtt Budapesten, a VII. kerületben, a Hernád utca egyik régi bérházában. A 3 emeletes, régi építésű bérház első emeletén, két lakás… tovább »

Oldalak 1 - 212