BIZTONSÁG, TISZTESSÉG, EMPÁTIA

Nagyon sok kollégánkat berendelték április 16-án.

Értesülésünk szerint, nagyon sok kollégánkat berendelték április 16-ára, hogy közös demonstrációnkat biztosítsák. Azoknak, akik aznap dolgozni fognak: – Kollégák, ne búsuljatok, hogy nem tudtok jönni…. tovább »

MI LEGYEN EZZEL A NYUGDÍJAS ÉLETPÁLYÁS TERVVEL?!

Tisztelt kollégák, olvasók. 2011 április 11-e és 16-a között egyesült erővel demonstráció sorozatot tart a rendészeti szféra. http://www.rkdsz.hu/hirek/demonstracio A demonstráción a szavaink erejével próbáljuk meg meggyőzni a kormányt… tovább »

“A nyugdíjunkat nem loptuk…”

Tisztelt olvasónk. Ismét egy levelet közlünk le, melyet egy BM nyugdíjas-tol kaptunk. A levelet kérésére jelentetjük meg, oly módon, hogy abból néhány szót és sort moderáltunk. RKDSZ ”… tovább »

Horgászverseny
Fehér holló a többszázezres rendvédelmi nyugdíj 35 évesen

A szakszervezetek tüntetéshullámot terveznek a kormány intézkedései ellen. Megromlott egészségű kommandós, vagy vadászpilóta az, aki 35 évesen nyugdíjba megy, a többszázezer forintos nyugdíj pedig ritka,… tovább »

Addig tüntetnek a Parlament előtt a rendőrök, amíg meg nem egyeznek

Április 9-étől demonstrációsorozatot tartanak hivatásuk és szerzett jogaik védelmében a fegyveres és rendvédelmi dolgozók érdekvédelmi szövetségei, szakszervezetei – közölte Kónya Péter, a Fegyveres és Rendvédelmi… tovább »

Mi lesz a nyugdíjasainkkal? Elveszik a nyugdíjukat?

Több már nyugállományban lévő kollégánk megkeresett bennünket, aziránt érdeklődve, hogy van e valami információnk arról, hogy a nyugdíjmegszorítások érintik-e őket is. Volt, aki egyenesen nekünk… tovább »

A demonstráció menete, tudnivalók.

,,HIVATÁSUNK VÉDELMÉBEN” DEMONSTRÁCIÓS AKCIÓSOROZAT DEMONSTRÁCIÓS BIZOTTSÁG TAGJAI: Fegyveres és Rendvédelmi Dolgozók Érdekvédelmi Szövetsége: (www.frdesz.org.hu, elnök: Kónya Péter) FRDÉSZ Tagszervezetei: Büntetés-végrehajtási Dolgozók Országos Szakszervezeti Szövetsége, (www.bvdosz.hu,… tovább »

Újabb kedvezmény tagjainknak – Győr Famulus Diákszálló

A kollégiumban 48 apartman található. Az apartmanok 2×2 fős szobákból állnak, melyek mindegyikéhez tartozik főzőfülke és fürdőszoba, valamint a szobákban van Internet hozzáférés. Zárt parkoló,… tovább »

Szolgálatban lévő két társunkat alaptalanul feljelentették.

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság állományában lévő két járőr kollégánkat még 2010. 08. 12-én feljelentették bántalmazás hivatalos eljárásban bűntett és könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja… tovább »

A régi eskünk érvénytelen? Jön az új?

Új alkotmány után eskücunami Az új alkotmány elfogadása után az állami és önkormányzati alkalmazottak, rendvédelmi dolgozók, katonák és mások is kötelesek lesznek esküt tenni az… tovább »

Elkeseredett tűzoltó levele.

http://www.hsz.hu/rovatok/akt/reformelk0305/ Orbán Viktor Miniszterelnök- és Dr. Pintér Sándor Belügyminiszter Úrnak! Tisztelt Miniszterelnök Úr, tisztelt Miniszter Úr! Elkeseredettségem oka, hogy a Magyar Állam megszegni készül adott szavát,… tovább »

” Az első Széll Kálmán nyugdíjas, 2041.”

Humor vasárnapra. Olvasónk küldte.    :-)

Üdv a csapatban!

Tisztelettel köszöntjük a Országos Mentőszolgálat siófoki dolgozóit az RKDSZ mentő tagozatában. Üdv a csapatban!

“Komment” fő hírként

Szokásunktól eltérően egy kollégánk “ Ismeretlen vidéki rendőr válasza a levélre ” című cikkünkhöz írt kommentjét tesszük a fő hírek közé. Kötelező olvasmány. Kolléga. Köszönjük. Metsző éllel mutattad… tovább »

Oldalak 1 - 41234