BIZTONSÁG, TISZTESSÉG, EMPÁTIA

Őszi zárás – Gyopárosfürdőn

Gyopárosfürdőn az alábbi időpontokban zár a fürdő.  

Titokban kapnak plusz pénzt állami fejesek

Forrás: blikk.hu Budapest – Hiába a hangoztatott takarékosság, a politika nem magán spórol! A miniszterek nem fukarkodnak a közpénzzel, ha államtitkáraikról, helyettes államtitkáraikról van szó:… tovább »

Hungarikum lehet a védőnői hálózat

Forrás: magyarhirlap.hu A magyar védőnői hálózat megújításának koordinálása a feladata Bábiné Szottfried Gabriella miniszteri biztosnak, aki májusi kinevezése óta már a fél országot bejárta, hogy… tovább »

Továbbfejlesztés előtt a hazai védőnői szolgálat

Forrás: Somogy Megyei Kormányhivatal Bábiné Szottfried Gabriella egy országos program keretében mutatta be a védőnői ellátás fejlesztését. Fejlesztik és állami irányítás alá vonják a védőnői ellátást… tovább »

Ősztől minden tanár a Pedagógus I. kategóriában kezd

Alig fél hónap, és indul az új tanév. Miközben a Fidesz kiszámítható béremelésről papol, a tanárok idén már biztosan nem kapnak cafeteriát, és az eredetileg… tovább »

Hatósági jogkört kaphatnának a védőnők?

Forrás: weborvos Hogyan lehet a finanszírozás újragondolásával ezt a rendszert megváltoztatni? Megújul, egységes lesz a védőnői szolgálat. Fontos szempont, hogy állami fenntartásba kerüljön az ellátás,… tovább »

Alelnöki gondolatok.

Az RKDSZ „kikaparta a gesztenyét” és nem hencegésre használja a sikereket. A történet 2010 év közepén kezdődött a Győr-Moson-Sopron Megyei MRFK-n ahol az RKDSZ közel… tovább »

Tankönyv is fizethető az Iskolai Erzsébet-utalvánnyal

Iskolai Erzsébet-utalvány is felhasználható tankönyvek kifizetésére annak a megállapodásnak az értelmében, amelyet a Könyvtárellátó Nonprofit Kft. (KELLO) és az Erzsébet Utalványforgalmazó Kft. között jött létre.