BIZTONSÁG, TISZTESSÉG, EMPÁTIA

Nem változnak a melegutalványok feltételei

2010-02-12 A meleg étkezési utalványok esetében ugyanazok az elfogadási és felhasználási feltételek lesznek érvényesek 2010-ben is, mint 2009-ben – közölte a Miniszterelnöki Hivatal a Vasas… tovább »

K Ö Z L E M É N Y

A Belügyi és Rendvédelmi Dolgozók Szakszervezete, a Független Rendőr Szakszervezet és a Rendészeti és Közigazgatási Dolgozók Szakszervezete Demonstrációs Bizottsága tájékoztatja tagjait, illetve a Rendőrségen dolgozókat,… tovább »

K Ö Z L E M É N Y

A Rendőrszakszervezetek Demonstrációs Bizottsága tájékoztatja a Rendőrség munkavállalóit, hogy a mai napon 12.00 órától az IRM épületében folytatta a kormányzattal megkezdett tárgyalásokat.  A tárgyalások elején a… tovább »

K Ö Z L E M É N Y

A Demonstrációs Bizottság tájékoztatja az érdekelteket, hogy a mai napon tárgyalást folytatott az IRM-ben 15.00-tól. A tárgyalások során a HSZT. módosításával kapcsolatosasan a felek megállapodtak… tovább »

Apollon Travel

A varázslatos Görögországba invitáljuk Önöket, hogy élvezhessék a finomabbnál finomabb ételek, borok, csodálatos tájak kényeztetését a kristálytiszta tenger és a napsütés egzotikumában. Weboldal

NYÍLT LEVÉL A TMRSZ FŐTITKÁRÁNAK

Tisztelt Szima Judit!  Tájékoztatjuk, hogy a Demonstrációs Bizottság a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezetének a mai napon, előzetes egyeztetés nélkül végrehajtott szórólaposztó akcióját a Rendőrszakszervezetek közötti… tovább »

A TÁRGYALÁSOK FOLYTATÓDNAK

A mai napon ismét tárgyalóasztal mellé ültek az Igazságügyi és Rendészeti Minisztériumban a tárgyaló felek: az érdekképviseletek Demonstrációs Bizottsága és a kormányzati oldal. Mindkét fél kinyilvánította… tovább »