BIZTONSÁG, TISZTESSÉG, EMPÁTIA

Meddig maradsz benne a mátrixban?

A komment fő hírként http://www.rkdsz.hu/hirek/komment-fo-hirkent-kotelezo-olvasmany című cikkünkhöz érkezett olvasónktól…… Az írás hűen mutatja be egy “ereje teljében 200.000 forintos nyugdíjjal” eltávozó rendészeti dolgozó kilátásait. Olvasása… tovább »

Közös sajtótájékoztató.

2011. május 2-án, hétfőn 11.00 órától a Demonstrációs Bizottság közös sajtótájékoztatót tart az elmúlt időszak eseményeiről, a helyzetértékelésről és annak megfelelően tájékoztatást ad a korábban… tovább »

Orvos fizess, ne beszélj!

http://www.elitmed.hu/ilam/hirvilag/orvos_fizess_ne_beszelj_7431/ Az orvoslás egyik legcsendesebb területének művelőjeként írt levelet még márciusban dr. Fintha Attila patológus szakorvosjelölt a Magyar Orvosi Kamarának (MOK). A fiatal doktor felszólalt… tovább »

Öreg rendőr nem vén rendőr!
Komment fő hírként! Kötelező olvasmány!

nyomtatható:A Fegyveres és Rendvédelmi Szervek Hivatásos Állományú Tagjainak üzenete Magyarország Kormányának Olvasónk hozzászólása: A Fegyveres és Rendvédelmi Szervek Hivatásos Állományú Tagjainak üzenete Magyarország Kormányának, kormánypárti… tovább »

Az utolsókat rúgja a közoktatás?

Megszűnik a bálnatenyésztési tanszék… A volt oktatási miniszterünk nyilatkozata megszüntetésre kerülő képzésekről. A tárca komoly megtakarítást érhet el ezzel az intézkedéssel, de ennek áldozatul eshet… tovább »

Ők is velünk vannak, álljunk ki értük is!

Egy újabb kezdeményezés a facebookon! Megtisztelő, köszönjük! http://www.facebook.com/event.php?eid=221815101167438 Erőt,Egészséget …!!! Egészségügyi Szakdolgozók Szimpátia Sétája …!!! Mi, az Egészségügyi Szakdolgozók népes csoportja úgy érezzük – miután az… tovább »

dr. Hoffmann Rózsa: második kísérlet….

http://www.fn.hu/belfold/20110428/bevezetnek_kotelezo_munkaidot/ Bevezetnék a kötelező munkaidőt a közoktatásban A kötelező óraszámok helyett a törvényben megszabott heti kötelező munkaidő 80 százalékát kellene a pedagógusoknak a közoktatási intézményekben… tovább »

Ordítoztak Pintér Sándorral

http://www.fn.hu/belfold/20110427/orditoztak_pinter_sandorral/ Több százan tüntettek a gyöngyöspatai helyzet rendezéséért a Belügyminisztérium előtt. A szervezők hetente visszahívják az embereket, amíg a hatóságok végleg el nem zavarják az… tovább »

Jó tanács 1500 millió forintért?! Az RKDSZ ingyen is ad tanácsot!

Újabb megszorítások a konvergencia program jegyében! Kormányunk újabb 1500 millió forintos közbeszerzést írt ki; “jó tanácsokat“ kívánnak vásárolni ezért a néhány millió forintért. Szeretnénk felhívni rá… tovább »

Újabb kormányzati megszorítás! Hát ez a nyuszi!

Újabb megszorítások a Széll Kálmán terv alapján! Rövid távon 20 millió forint kiadást okoz az intézkedés, de beláthatóak hosszú távú előnyei. Több száz golyóstoll (így kell… tovább »

Gyöngyöspata

Tisztelt Kollégák, Olvasóink! A magyar köztársaság rendőrei ismét a politika kereszttüzében, a média figyelem központjában állnak! A politika és a média által gerjesztett etnikai viszály idején ismét… tovább »

Szép új világ épül.

“Eddig túlzott védelemben részesültek a munkavállalók”, avagy hogyan fosszuk meg jogaiktól a minimálbérét gürcölő polgárainkat! http://www.vg.hu/gazdasag/gazdasagpolitika/eddig-tulzott-vedelemben-reszesultek-a-munkavallalok-347024 Elnézést, de a cikk annyira gyalázatos, hogy azt moderálási… tovább »

AZ ELNÖK FIZETÉSE

Egyet értünk Éger Istvánnal abban, hogy az egészségügyi kormányzat bírálatot érdemel, de… http://rontgen.postr.hu/az-elnok-fizetese Tegnap látott napvilágot – hosszas küzdelem és ügyészi nyomozás árán – a… tovább »

mentő hírek

http://kapos.hu/hirek/egeszsegugyi_anyagok/2011-04-21/gyujtes_indult_uj_mentoautora_balatonlellen.html Beteghez vonultak éppen, amikor frontálisan karamboloztak a lellei mentősök – a gépkocsiban olyan jelentős kár keletkezett, hogy megjavítása kiltástalannak tűnik, amúgy is alaposan kiszolgálta… tovább »

Oldalak 1 - 712345...Utolsó »