BIZTONSÁG, TISZTESSÉG, EMPÁTIA

Vérlázító arcátlanság!!!!!

http://nol.hu/archivum/_a_demonstralok_nem_akarnak_dolgozni_ Fidesz: a demonstrálók nem akarnak dolgozni A Fidesz-frakció szerint az útzárakat és tiltakozó demonstrációkat szervezők ismét bebizonyították, hogy ők nem akarnak dolgozni, és politikai… tovább »

Kibújt a szög a zsákból! Nincs nyugdíj senkinek…

http://penzcentrum.hu/ongondoskodas/tenyleg_vege_minden_korhatar_elotti_nyugdijnak.1028816.html#hs   Minden öregségi korhatár alatti korkedvezményes nyugdíj jövedelempótló juttatássá alakul át – derül ki a Nemzeti Erőforrás Minisztérium (Nefmi) által a kormány részére készített… tovább »

Body Fitness Pont Békéscsaba- Kedvezmény tagjainknak

Simon László a Body Fitness Pont – Táplálékkiegészítők boltja (Békéscsaba Andrássy út 55-57.)  tulajdonosa az RKDSZ tagjainak az alábbiakat biztosítja: – a Bolt termékeiből 5-10%… tovább »

Békéscsabai Fanatic Body Club – kedvezmény RKDSZ tagoknak

Dénes József a Békéscsabai Fanatic Body Club (Városi Sportcsarnok) tulajdonosa az alábbi kedvezményeket biztosítja az RKDSZ tagjai számára: – a havi bérletet 3500 Ft helyett 2700 Ft-os… tovább »

“Élménybeszámoló”. Írd le ide élményeid! (18+)

      Erőt, egészséget! Tara lee írása   Rendőrök, tűzoltók, mentősök. Nem mennek ki a fejemből. Ott álltam a tüntetésen és figyeltem. Leginkább tűzoltók… tovább »

Akkor most hogyan lesz?

http://hvg.hu/itthon/20110627_sztrajk_szakszervezetek#rss Sorra mondják vissza sztrájkot a szakszervezetek   Az autóbuszosok és a BKV kötöttpályás szakszervezetei és a mérnökök már biztosan nem sztrájkolnak szerdán, de már… tovább »

Feketen fehéren: a Magyar Munka Terv

    Növelik a foglalkoztatás rugalmasságát, a szakszervezeteket kiűzik a munkahelyekről, harmadolják az álláskeresési járadék folyósításának idejét, kivonul a kormány az érdekegyeztetésből, és a munkanélkülieken… tovább »

a Nemzetgazdasági Minisztérium utasítást adott a szakszervezetek tevékenységének listázására

http://atv.hu/cikk/video-20110624_borsik_janos http://www.szakszervezetek.hu/index.php/hirek/3160-a-szakszervezetekrl-keszitett-munkaltatoi-jelentes-megfelemlit-lehet Életveszélyes lehet az, hogy a Nemzetgazdasági Minisztérium utasítást adott a szakszervezetek tevékenységének listázására, mondta Borsik János az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. Székely Tamás,… tovább »

Krémer Ferenc: Macsók és bohócok

Szubjektív vélemény a “történésekről”. Olvasását ajánlom, mivel az írója másnézőpontból mutatja be jelenlegi helyzetünket.   http://www.galamus.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=73473:macsok-es-bohocok&catid=82:cskremerferenc&Itemid=120 Közeledik a nyugdíjügyi végjáték, legalábbis a kormány elképzelései szerint. A… tovább »

5 % kedvezmény a Kanizsa Depónál

Tagjainknak minden szolgáltatásából és termékéből 5 százalék kedvezményt biztosít a Kanizsa Depó. http://tarhely.kanizsadepo.hu/   elérhetőség A Kanizsa DEPO munkatársai kézséggel állnak rendelkezésére bármilyen kérdésben. E-mail… tovább »

10% kedvezmény, Lorenzo Pizzeria Nagykanizsa

http://www.lorenzopizzeria.hu/   A Lorenzo Pizzeria Tagjainknak 10 százalék kedvezményt biztosít a tagjainknak mindenkori áraiból. A kedvezmény más kedvezményekkel nem összevonható. Elérhetőség Lorenzo Pizzeria Nagykanizsa Teleki… tovább »

Ismét pert nyertünk!

Pert nyert kollégánk a Gyulai Munkaügyi Bíróságon! Jelenleg az ORFK Készenléti Rendőrség – a keresettel érintett időszakban a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság – állományába tartozó tagunk… tovább »

halálom esetén búcsúztató nélkül – közvetlen hamvasztásom után – túlélő szórjon (szórjanak) bele a … csatornába, vagy a „klozetba”, ahová valónak tart a jelenlegi „jogállam”

Olvasónk küldte……..     2011-ben Üdvözlő lapot kaptam születésnapomra 2010-es kerek évfordulóm alkalmából… Ezt a levelet küldtem címzetteknek… Tisztelt Főkapitány Úr, – Kedves (nagyra becsült)… tovább »

Munkatáborok kápókkal. Nincs szó erre………..

http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=442182&referer_id=ezt_beszelik Körvonalazódik a szép új világ….. Egyszer már volt ilyesmi. Mit tervez a kormány azokkal, akik nem bírják a munkát? Szelekció lesz? Internálás? Valaki, de… tovább »

Mindenkire szükség van…….. Vicc.

Újra rendőr lenne, de nincs állás   Elutasították egy volt egyenruhás kérelmét, aki visszatért volna az aktív állományba. A szakszervezet szerint nem egyedi az eset…. tovább »

Oldalak 1 - 612345...Utolsó »