BIZTONSÁG, TISZTESSÉG, EMPÁTIA

Az Alelnökünk utánajárt! Lesz munka mindenkinek!

Mai nap érkezett a hír!!! Megvan milyen munkakörök vannak a rendőrségnél “közfoglalkoztatás” címén. Egy életpálya méltó befejezése.  No comment.   Néhány érdekesség kiollózva, eredetiben alul… tovább »

A rendőrök fizetése bánhatja az újabb, milliárdos átszervezést

http://hvg.hu/itthon/20110819_ujabb_milliardokba_kerulo_atszervezes_ren#rss   Újabb átszervezés vár jövőre a rendőrségre: január 1-jével megszűnik a Köztársasági Őrezred, mert a testületet beolvasztják a Készenléti Rendőrségbe. Bár a rendészeti szakemberek… tovább »

Orbán most az egészségügyet döngöli a betonba

Budapest – Az ápolónők mennek külföldre az orvosok után, ami azért jó, mert kevesebbet kell rájuk fizetni. A betegek elhullanak az elején, aztán majd kialakul… tovább »

Újabb siker bűntetőügyben.  A tettre-készek jó szokásuk szerint ismét rendőrt jelentettek fel.

  A tettre-készek jó szokásuk szerint ismét rendőrt jelentettek fel. Ők így harcolnak a munkavállalókért. Az ügyben hosszan tartó és kimerítő büntetőeljárás ért véget, óriási sikerrel. Tagunkat 2009… tovább »

Négy szakszervezet tüntet a Parlament előtt

Tavasszal már tüntettek, szeptemberben újra kezdik. Budapest – Demonstrációt szervez négy szakszervezet szeptember 12-ére, az őszi ülésszak első napjára a Parlament elé, hogy tiltakozzanak a… tovább »

Alelnökünk kapta. No comment……

Tisztelt Kiss Sándor Úr! Kollegám Palkovits Peti kért meg, hogy Önnek küldjem ezt a levelet amit az országos parancsnokunkhoz intéztem a devizahiteles halálraitélt sorstársaim, kollegáim… tovább »

Van itt lóvé! 2.0

Van itt mindenre pénz, ami fontos. http://nepszava.com/2011/08/magyarorszag/az-emberek-zsebe-ures-a-kormany-szorja-a-penzt.html Az emberek zsebe üres, a kormány szórja a pénzt   Budapest – Közzétette az általa idén eddig kötött… tovább »

Humor. :-)

(Egyenlőre még humor, de jó úton haladunk…..)   Munka törvénykönyv tervezet, avagy a “dolgozó fejére” program. 1.§. RUHÁZAT Javasoljuk, hogy a fizetésének megfelelően öltözködjön! Ha drága ruhát… tovább »

Ki van ez találva!!!!!!!!!!!!!!

Így mentik meg a bajbajutottakat a bankoktól! A nyugdíj-megtakarításokat is hasonlóképen mentették meg a tőzsdétől. A magántulajdon átváltozik nemzeti vagyonná. Vajon hány kollégánk háza lesz a Nemzeti Eszközkezelő tulajdona?… tovább »

Ígéret szép szó, ……..

Idézet Orbán Viktor Fidesz-elnökként 2009. novemberében a tűzoltóknak írt leveléből: “Minden józan gondolkodású ember tisztában van azzal, hogy az önök munkájához az elhivatottságon és bátorságon… tovább »

RKDSZ!
Emlékek. Nemsoká szeptember.
Van itt lóvé…………….

Visszautasítjuk azokat az állításokat, miszerint Magyarországon nem költenek eleget a rendőrségre!!!! Íme a bizonyíték! Mindenre van pénz. (Az alábbi cikkből egyértelműen látszik, hogy Ármós úr tavasszal nem… tovább »

Szép új világ.

  A bűnözés melegágya lesz a kormány hitelcsőd-gettója? Mint arról beszámoltunk, szerdán nyilvánosságra hozta a kormány, hogy a Pest megyei Ócsára költöztetné a fizetésképtelen lakáshitelesek… tovább »

FRSZ siker. Gratulálunk.

Perelgetik a rendőröket továbbra is………………….. http://www.frsz.hu/directory/news/news_2011-8-11_4726.php Most kiderül, tettre készek-e a Tettrekészek? Az Esztergomi Városi Bíróság ítéletében elutasította a TMRSZ keresetét, melyben egy volt tagjától… tovább »

Oldalak 1 - 212