BIZTONSÁG, TISZTESSÉG, EMPÁTIA

Hiába kérte őket az államtitkár: vasárnap az utcára vonulnak

A PDSZ elnöke szerint még mindig komoly ellentét feszül a kabinet és a szakszervezetek között a pedagógusok munkaidejének szabályozása, illetve az iskolák fenntartása miatt. Az… tovább »

Orbán: meg kell egyezni a rendvédelmisekkel

Mi csütörtökön időben ott leszünk. Kíváncsian várjuk, mivel áll elő…… http://www.szakszervezetek.hu/index.php/hirek/2807-orban-meg-kell-egyezni-a-rendvedelmisekkel Orbán Viktor szerint a kormánynak meg kell egyeznie a rendvédelmi dolgozókkal, először is abban,… tovább »

Eredeti egyenruhák olcsón, közvetlenül a gyártótól!

Tisztelt kollégák. Az alábbi cég mint gyártó, jelentős kedvezménnyel árusítja a rendőr, tűzoltó és mentő egyenruházati cikkeket.

Kés a szakszervezetek szívébe……

http://www.gazdasagiportal.hu/2011/jovore-a-kormany-hatarozza-meg-a-minimalbert Jövőre a kormány határozza meg a minimálbért Jövőre a kormány maga határozza meg rendeletben a minimálbért és a garantált bérminimumot – írja a Napi… tovább »

Kollégánk jogerősen pert nyert munkaügyben

A Soproni Rendőrkapitányság vezetője 2010. február 15-én fegyelmi eljárást rendelt el egy a kapitányságának igazgatásrendészeti osztályán dolgozó hivatásos rendőr törzsőrmester kolléganő ellen hanyag munkavégzés miatt…. tovább »

Kemény választ ígért a rendvédelmisek új vezetője a korkedvezmény eltörlésére

Csütörtökön tárgyal a rendvédelmi dolgozók szakszervezete Orbán Viktorral a korkedvezményes nyugdíj esetleges eltörléséről, a szakszervezet új vezetője szerint a korkedvezményes nyugdíj nem privilégium. Árok Kornél… tovább »

Tagszervezeti oldalak

Üdv mindenkinek. A mai naptól működnek a tagszervezetek különálló híroldalai. Mindenki a saját szakterületére vonatkozó híreket megtalálja az almenükben. üdv: Zajac

Oldal fejlesztés

Tisztelt Kollégák, Olvasóink. Oldalunk nagyobb léptékű fejlesztés alatt áll. Az esetleges kellemetlenségekért elnézést kérünk.

Velük kellene “nemzeti konzultálni”! Kollégáink választ várnak!!!!!!

“1979-ben kezdtem katonai pályámat, majd vidéki helyőrségbe kerülte. 2 év múlva “szolgálati érdekből” költöztünk 150 km-re. Távoli helyőrségbe. Ekkor 3 gyermekem volt. Építkeztünk, szocpol. és… tovább »

Szoros időbeosztás. Nekünk bármelyik nap jó lenne…..

A rendészeti dolgozók további élete, megélhetése, nyugdíja, vajon fontosabb, mint az, hogy a Barcelona és a Manchester United hogyan rúgja a bőrt? Mi hétvégén is… tovább »

Elhunyt Mádl Ferenc.

http://www.hir24.hu/belfold/2011/05/29/elhunyt-madl-ferenc/ A volt köztársasági elnök halálhírét a Köztársasági Elnöki Hivatal közölte. Elhunyt Mádl Ferenc volt köztársasági elnök – jelentette a Köztársasági Elnöki Hivatal. Kiss Norbert, a… tovább »

Csak a pénzed kell! Átvernek 2.0
Répássy beszólt az öreg zsaruknak

Tisztelt képviselő úr. Tagságunk nevében örömmel vesszük a konstruktív hozzáállását; bátor, /ámbátor valóban értelem nélküli/ hozzászólását, mellyel jelentősen hozzájárul a rendőrök tekintélyének visszaállításához. Van egy… tovább »

Egy elvetemült gondolat…. Mit is akarnak tőlünk? Pénzt!!!!!!

Ez egy agyrém……    . Üdv mindenkinek. Tűzoltó kollégámmal beszélgettünk az egyik este a facebookon. Azóta nem megy ki a fejemből az ötlet. Egyre jobban… tovább »

Meghívó a fővárosi családi sportnapra

Tisztelt Szakszervezeti Tagok! Tájékoztatni szeretnélek benneteket, hogy az RKDSZ Fővárosi Tagszervezete 2011-ben első alkalommal rendezi meg családi sportnapját Budapesten az ORFK Rendészeti Szervek Kiképző Központja… tovább »

Oldalak 1 - 812345...Utolsó »