BIZTONSÁG, TISZTESSÉG, EMPÁTIA

Ha mégsem kecsegtet az “életpálya”.

  Tisztelt kolléganők, kollégák, tagjaink! Szolgálati törvényünk, a fegyveres szervek hivatásos állományú tagjainak szolgálati viszonyáról szóló 1996. évi XLIII. törvény, a Hszt. utóbbi mintegy két… tovább »

Kihúzza a széket Orbán leghangosabb kritikusai alól?

http://hvg.hu/gazdasag/20110726_vege_szakszervezeteknek_munkatorveny#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2011_7_27   Kivégezheti a kormány a szakszervezeteket az új Munka törvénykönyvével: a tervezet gyakorlatilag az összes jogosítványukat elveszi, amelyek működésüket és tagjaik érdekképviseletét lehetővé tették…. tovább »

A munka adómentessé tesz………….

  http://penzcentrum.hu/karrier/adopresben_a_szolgalati_nyugdijasok_itt_a_torvenytervezet.1029110.html#hs A mindenkori legmagasabb adókulccsal adózna azoknak a szolgálati nyugdíjasoknak a járandósága, akik nem kívánnak visszatérni a munka világába – derül ki a Pénzcentrum.hu birtokába… tovább »

Fideszes vezetőknek állami lakás, extra egészségügyi ellátás

http://nepszava.com/2011/07/magyarorszag/fideszes-vezetoknek-allami-lakas-extra-egeszsegugyi-ellatas.html         Budapest – A július 18-i Magyar Közlönyben megjelent, az államigazgatási vezetők juttatásáról szóló kormányrendelet módosításával bővül a hivatali lakáshoz jutottak… tovább »

Bulgária is beelőzte Magyarországot

http://nepszava.com/2011/07/magyarorszag/bulgaria-is-beelozte-magyarorszagot.html Budapest – Egy fokozattal Magyarország negatív kilátású besorolása fölötti szintre, stabil kilátásúra javította Bulgária szuverén adósságbesorolását a londoni Moody’s hitelminősítő. Az alapszintű befektetői sávon… tovább »

Jogerős pernyerés Békés Megyében!

Jogerős pernyerés a Békés Megyei Bíróságon! (jogerősen jár az akciószolgálati pótlék a kollégáinknak) A Gyulai Munkaügyi Bíróság 2011. április 12-i elsőfokú ítéletében helyt adott a… tovább »

Külföldi autósok is büntethetők lesznek

Külföldi autósok is büntethetők lesznek Egyszerűsíti az EU a külföldön közúton szabálytalankodók azonosítását. A járművezetők az elkövetés országának büntetési tételeit kapják. Az európai uniós tagállamok… tovább »

Nehezen alakul ki a barátság. :-)

Mártai úr nem áll szóba velünk.                 Természetesen megettük a jogi lépéseket, mivel a munkáltató az 1992. évi XXXIII. törvény, a… tovább »

Karate bemutató, Letenye

A Rendvédelmi és Közigazgatási Dolgozók Szakszervezetének Zala Megyei Tagszervezete felkérésére Karate bemutatót tartott tagunk Feszt Norbert r. ftőrm. 2. Dan-os edző az Ippon Shotokan Karate… tovább »

10% kedvezmény a Dorka szalonban

A Nagykanizsán működő Dorka kutyaszalon bármely szolgáltatásából 10 % kedvezmény kap minden taunk.   Weblapjuk címe: www.dorkakutyaszalon.hu Tel száma: 30/3143330 Címe: Nagykanizsa Rózsa u. 21/D  … tovább »

10 % kedvezmény a Sólyomvár Panzióban

Tagjainknak 10% kedvezményt ad a szállásból és az éttermi áraiból a Sólyomvár Panzió és Étterem. Sólyomvár Panzió és Étterem H-3937 Komlóska, Rákóczi u. 9. Tel.: +36… tovább »

25 % kedvezmény a Príma Pizzánál

25 % kedvezmény tagjainknak a Miskolc Egri ut 10-szám alatti Príma Pizzánál. Telefon:30/342-2435   http://www.primapizza.atw.hu/ Egyéb kedvezménnyel nem összevonható!

A szakszervezetek nem tüntetni akarnak, hanem hatásosabb eszközöket keresnek

http://nol.hu/belfold/a_szakszervezetek_nem_tuntetni_akarnak__hanem_hatasosabb_eszkozoket_keresnek Nem tűrjük, hogy a fejünk felett döntsenek – jelentette ki Kónya Péter – aki szerint az érdekképviseletek megosztására készül a hatalom. Szeptember 29-ig csak… tovább »

Nemzeti Közszolgálati Egyetem, ahol csak “a legtisztább fejűek”  tanulhatnak és taníthatnak.

http://nepszava.com/2011/07/magyarorszag/joletet-jo-fizetest-igert-orban-a-leendo-rendoroknek.html Végre vége a sok megpróbáltatásunknak. Lesz jó fizetés, stabil életpálya, és nyugodt öregkor. Mindez a Magyar Rendőrségnél. Innen már csak egy lépés, hogy mi is… tovább »

Praktiker – újabb kedvezmény tagjainknak

A Praktiker Építési és Barkácspiacok Magyarország Kft. az RKDSZ tagjainak az alábbi kedvezményt biztosítja Békéscsabai Áruházában (Békéscsaba Gyulai út 87.): – a külön megjelölt időpontokban… tovább »